Vyztuha ramu
Re: Vyztuha ramu

Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
Ahoj,
oživuji tohle vlákno :-D Praskl mi rám přesně jako lachtanovi viz fotky na rajčeti na předchozí straně. Nemáte někdo fotky oprav? Ty odkazy ani fotky tady nefungují :-/ Mám to nějak vyztužovat? Nebo jen dokola zavařit? Co může být příčinou? Stalo se to na šotolině v Bosně - jezdec, topcase a vak na sedle.
Díky moc M.
oživuji tohle vlákno :-D Praskl mi rám přesně jako lachtanovi viz fotky na rajčeti na předchozí straně. Nemáte někdo fotky oprav? Ty odkazy ani fotky tady nefungují :-/ Mám to nějak vyztužovat? Nebo jen dokola zavařit? Co může být příčinou? Stalo se to na šotolině v Bosně - jezdec, topcase a vak na sedle.
Díky moc M.
Neco jsem nasel v archivu, ale kvalita nic moc
- Přílohy
-
- 5.jpg (8.48 KiB) Zobrazeno 7318 x
-
- 4.jpg (13.83 KiB) Zobrazeno 7318 x
-
- 3.jpg (11.42 KiB) Zobrazeno 7318 x
-
- 2.jpg (13.29 KiB) Zobrazeno 7318 x
-
- 1.jpg (11.42 KiB) Zobrazeno 7318 x
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022

- Kontaktovat uživatele:
Čau chlape,holecmi5 píše: pon čer 03, 2019 7:27 am Ahoj,
Díky moc M.
Příčina bude nejspíš (určitě) únava a stáří matroše.
Mašinu odstroj a zavař kolem dokola. Výztuhy bych nedával, akorát se přenesou slabý místa jinam a/nebo změníš pružnost rámu. Jediný, co dělám, když nechávám vařit rám, tak přes svár nechám navařit páskovinu.
Zkusim někde vyštrachat fotky.
s.
- shantis

- Kontaktovat uživatele:
Pár fotek...
Před:

Po:

Nechal jsem to vařit ve svářečskej škole, student se na tom dost vyřádil. Jestli vystudoval, netušim...
Před:

Po:

Nechal jsem to vařit ve svářečskej škole, student se na tom dost vyřádil. Jestli vystudoval, netušim...
Super díky moc za rady, udělám to taky tak, vezmu to kolem dokola a pak přes to pásovinu :-) Snad budu mít hezčí svár než student :-D Hrozí shoření nečeho když budu vařit? Nemyslím kabely kolem, ty samozřejmě budu chránit, spíš jestli se přes kostru nemůže něco odjebat? :-D Díky moc
no fando, ten svár to je teda síla... :-D asi začínající student který asi nemá moc citu :-D
If you see the flash, it's already too late ! :-D
- shantis

- Kontaktovat uživatele:
Odpoj baterii, to by mělo stačit. Někdo pro klid na duši doporučuje i odpojení TCI (řídící jednotka, pod pravým předním plastem), ale to jsem nedělal a pořád to jezdíholecmi5 píše: úte čer 04, 2019 11:03 am Super díky moc za rady, udělám to taky tak, vezmu to kolem dokola a pak přes to pásovinu :-) Snad budu mít hezčí svár než student :-D Hrozí shoření nečeho když budu vařit? Nemyslím kabely kolem, ty samozřejmě budu chránit, spíš jestli se přes kostru nemůže něco odjebat? :-D Díky moc
s.