Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Já osobně bych šel do xt 660 z .Jezdím na vyjíždky s kámošem co jí má, není to žádnej trhač asfaltu ale zase super univerzál jak na cestování tak do terénu. slušná spotřeba spolehlivost byl na ní rumonsko madarsko bez problému. vysoký zdvihy na tebe ideální až na to abs .myslím že nemá nevím jak novější modely já osobně bych ho nechtěl(abs) Bmw 800gs moc heská motorka ale drahá má to zvuk jak vartburg.
Pilous píše:Já osobně bych šel do xt 660 z .Jezdím na vyjíždky s kámošem co jí má, není to žádnej trhač asfaltu ale zase super univerzál jak na cestování tak do terénu. slušná spotřeba spolehlivost byl na ní rumonsko madarsko bez problému. vysoký zdvihy na tebe ideální až na to abs .myslím že nemá nevím jak novější modely já osobně bych ho nechtěl(abs) Bmw 800gs moc heská motorka ale drahá má to zvuk jak vartburg.
XT660Z se dela od roku 2011 take s ABS, ono to prdlani do vyfuku ma i Tiger XC , ale musis se na ten zvuk zamerit, jinak ho ani neslysis
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.