Dilema rozmluvte mi to...

Vo cem? Vo čemkoliv, připomínky, podněty..

Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13

jenik
Site Admin

Re: Dilema rozmluvte mi to...

Příspěvek od jenik »

tak snad vyssi stit se k tomu bude dat sehnat ne? No a samozrejme padaky a kufry :mrk

hledam, hledam dealerskou sit, BMW sit to neni.

http://www.motoprestige.cz/ tady neco je
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné :), ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Pilous
Už něco vím

Příspěvek od Pilous »

Já osobně bych šel do xt 660 z .Jezdím na vyjíždky s kámošem co jí má, není to žádnej trhač asfaltu ale zase super univerzál jak na cestování tak do terénu. slušná spotřeba spolehlivost byl na ní rumonsko madarsko bez problému. vysoký zdvihy na tebe ideální až na to abs .myslím že nemá nevím jak novější modely já osobně bych ho nechtěl(abs) Bmw 800gs moc heská motorka ale drahá má to zvuk jak vartburg.
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Pilous píše:Já osobně bych šel do xt 660 z .Jezdím na vyjíždky s kámošem co jí má, není to žádnej trhač asfaltu ale zase super univerzál jak na cestování tak do terénu. slušná spotřeba spolehlivost byl na ní rumonsko madarsko bez problému. vysoký zdvihy na tebe ideální až na to abs .myslím že nemá nevím jak novější modely já osobně bych ho nechtěl(abs) Bmw 800gs moc heská motorka ale drahá má to zvuk jak vartburg.
XT660Z se dela od roku 2011 take s ABS, ono to prdlani do vyfuku ma i Tiger XC :mrk , ale musis se na ten zvuk zamerit, jinak ho ani neslysis :D
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné :), ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
supertenere
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od supertenere »

Kup si rogalo a mas to vychytany! :cash
admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
Edíí
Zlepšuju se
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edíí »

supertenere píše:Kup si rogalo a mas to vychytany! :cash
... nemá ABS. :angel :D
Kdo chce, najde způsob. Kdo nechce, najde důvod.
Zamčeno