xt600z kopačka
xt600z kopačka
nevite někdo,měl jsem sundanou hlavu i z valcem.po složeni semi nějak zadrhava kopačka,předtim bez problemu.
Re: xt600z kopačka
TO je fakt divny....nemelo by to mit na nic vliv... aspon co si pamatuju... uz jsis roZIPoval ty manualy?tibor1266 píše:nevite někdo,měl jsem sundanou hlavu i z valcem.po složeni semi nějak zadrhava kopačka,předtim bez problemu.
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
zatim ještě ne,jak budu mit čas tak to skusim.
nevite fakt někdo co stim?nic mě nenapada čim byto mohlo byt.
Koukal jsem se znova do tech microfishu co jsem ti posilal, ale to ze sundas hlavu a drhne nakopavacka je mi zahadou....tibor1266 píše:nevite fakt někdo co stim?nic mě nenapada čim byto mohlo byt.
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
nakopavačka by měla jit dolu jak nani zatlačim jěště ktomu ze stojanu,podaři seto třeba až na 3krat,někdy seto v pulce zasekne,někdy to jde ale dost stuha.většinou potom skaču jak opice.
Ja bych proste sundal kryt a dostal se k ni a uvidel bych jak to tam vypada a kde to drhne, s hlavou to fakt podle me nema nic spolecneho.tibor1266 píše:nakopavačka by měla jit dolu jak nani zatlačim jěště ktomu ze stojanu,podaři seto třeba až na 3krat,někdy seto v pulce zasekne,někdy to jde ale dost stuha.většinou potom skaču jak opice.
admin
admin
chybama se člověk uči,byla to špatna vule lanka na dekompresoru.jinak diky za snahu.
A to je důvod proč já mám aut. dekompresor vyřazený a nakopávám to bez něj.
To si nezlomis nohu? Ja byl rad ze ho tam mamPegos píše:A to je důvod proč já mám aut. dekompresor vyřazený a nakopávám to bez něj.
admin
admin
Kdepak na druhé zhoupnutí naskočí, ale je pravda že přeci jenom něco vážím.