Yamaha Super Ténéré ON TOUR 2010
Yamaha Super Ténéré ON TOUR 2010
Takže XT1200Z se ukáže nejen u Kabourka, ale na víc místech http://www.yamaha-motor.cz/Events2010/s ... e_tour.jsp Bohužel u "mého" oblíbeného YAMAHA servisu ne
:
Re: Yamaha Super Ténéré ON TOUR 2010
A ja zrovna kdyz odjizdim do Rakouska 
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
dneska jsem byl na Vrbovce (pro neznalé v Praze) a mají tam UŽ!!! novou super tenere. Po zklamání z Ostravy, kdy jsem ju viděl ve stříbrné (po pravdě jsme kolem ní bez povšimnutí s Foxem prošli a hledali ju), která teda absolutně ve mě vzbudila až odpor, tak v Praze jsou jak stříbrná, tak i modrá. Ta je opravdu hezčí. Takže kdo nechcete či nemůžete čekat, tak hurá tam. Testovací jízdy budou asi dle původního rozpisu (a zaslechl jsem, že k projížďce by měla být určená ta stříbrná). Další info si případně vyžádejte v mari moto. fertig
Ja jsem objednan na tento patek od 8:00 na jizdy, tak jsem zvedav 
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
Tak jsem se tam na ní jel plný očekávání dneska taky podívat, a bohužel tam měli jen jednu, stříbrnou a ještě v základu, tzn. bez paketu First edition, tudíž mě docela zklamala :?
Nicméně bavil jsem se tam s člověkem v triku YAMAHA jestli se to takhle očesaný bude prodávat a za kolik. On mi vysvětlil, že jim to takhle chodí - zvlášť motorka a zvlášť paket First edition a oni to musí zkompletovat, takže zatím se prodává jen tak jak je na prospektech a za tu udanou cenu 389000. Nicméně z něho ještě vypadlo, že ten paket je v ceně cca 30000, trudíž by očesaná motorka v základu měla stát kolem 350000. Ale potom ještě dodal, že v německu se už dá sehnat přesně takhle odstrojená (bez toho slavného paketu)
motorka od "šedýho" dovozce za cenu kolem 290000 :shock: . Ale na tu ti YAMAHA neposkytne žádnou záruku, a nebudou na ní dělat ani servisní prohlídky...
Celkem zajímavé informace.
Jinak ta modrostříbrná předváděčka někde jezdí, aby na zítra (kdy jí budou půjčovat) měla najeto minimálně 1000km
Ale jako taková mě ve skutečnosti (narozdíl od fotek) docela sklamala. 19" kolo vepředu jí opticky hodně zmenšuje a opodál stojící XT660Z se na první pohled zdá větší. Taky mě docela překvapilo to že plasty kapotáže nenavazují na nádrž, ale je tam celkem velká spára, kardan je drobonkej, kouká tam spousta táhel, kabelů a šroubů, který nejsou zakrytovaný, no nevím - na obrázcích se mi líbila podstatně víc. Tenhle můj dojem navíc umocnila návštěva o patro níž v RACE TOOLu, což je prodejce KTM, kde stáli vedle sebe vyrovnaný 990 Adventure a Adventure R
a nádherný 990SMT
připravený k vyjetí, který jsou opticky dotaženější a hlavně podstatně levnější...
Nicméně bavil jsem se tam s člověkem v triku YAMAHA jestli se to takhle očesaný bude prodávat a za kolik. On mi vysvětlil, že jim to takhle chodí - zvlášť motorka a zvlášť paket First edition a oni to musí zkompletovat, takže zatím se prodává jen tak jak je na prospektech a za tu udanou cenu 389000. Nicméně z něho ještě vypadlo, že ten paket je v ceně cca 30000, trudíž by očesaná motorka v základu měla stát kolem 350000. Ale potom ještě dodal, že v německu se už dá sehnat přesně takhle odstrojená (bez toho slavného paketu)
motorka od "šedýho" dovozce za cenu kolem 290000 :shock: . Ale na tu ti YAMAHA neposkytne žádnou záruku, a nebudou na ní dělat ani servisní prohlídky...Celkem zajímavé informace.
Jinak ta modrostříbrná předváděčka někde jezdí, aby na zítra (kdy jí budou půjčovat) měla najeto minimálně 1000km
Ale jako taková mě ve skutečnosti (narozdíl od fotek) docela sklamala. 19" kolo vepředu jí opticky hodně zmenšuje a opodál stojící XT660Z se na první pohled zdá větší. Taky mě docela překvapilo to že plasty kapotáže nenavazují na nádrž, ale je tam celkem velká spára, kardan je drobonkej, kouká tam spousta táhel, kabelů a šroubů, který nejsou zakrytovaný, no nevím - na obrázcích se mi líbila podstatně víc. Tenhle můj dojem navíc umocnila návštěva o patro níž v RACE TOOLu, což je prodejce KTM, kde stáli vedle sebe vyrovnaný 990 Adventure a Adventure R
a nádherný 990SMT
připravený k vyjetí, který jsou opticky dotaženější a hlavně podstatně levnější...Re: Yamaha Super Ténéré ON TOUR 2010
jen kdyby měl někdo zájem...je právě vystavená v OC Letňany (v Praze) jako propagace GPS navigací (a to u FOOD COURTu)