Vejr a moje S10

Vaše naše i cizí fotky, prostě všechny možný i nemožný fotky
Odpovědět
Vejr
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Vejr a moje S10

Příspěvek od Vejr »

Tak už je čas abych se tady trochu představil
Jmenuju se Pavel ale blízcí kamarádi mi léta neřeknou jinak než Vejre. Na motorkách jsem jezdil za mlada, pak mě jednoho dne sundal z kejvačky náklaďák a já se zařek že už na to nevlezu. No trvalo to skoro 20 let. Pak se jednoho dne u mě zastavil starej kamarád Seyček kterej se právě vrátil z Indie na Royal Enfieldu ... článek je tady http://www.motorkari.cz/cestovani/cesto ... 14823.html no chvíli jsem okukoval jeho stroj a pak se kousek svez. A druhej den mě pálily ruce a čuměl jsem do inzerátů po nějaký motorce. K tomu mě ještě půjčil Honza svoje BMW 650 Dakar a najednou bylo rozhodnuto že si motorku pořídím. Tak tochu z nostalgie jsem začal s Jawou 350, koupil jsem vrak 634 a dal ho dohromady. A pořád jsem neměl jasno co vlastně bych chtěl pod sebou mít, váhal jsem mezi cestovním endurem a choperem. Až cesta s Honzou po Albánii rozhodla, Jawa prostě nebyla to pravé na dlouhé cesty a v terénu dost trpěla. http://vejr1.rajce.idnes.cz/albanie_09_vyber/. Pořád jsem váhal mezi různejma strojema až mě Malej Venoušek kterého jsem znal spíš z IPSC půjčil svojí SuperTenerku. Ze začátku jsem z ní byl dost vyděšenej, hrozná těžká obluda :D ale ten motor ....... tak ve mě ještě nějakou dobu hlodalo až jsem si udělal opožděně vánoční dárek ......3LD rok 92 dotažená z Itálie

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Vejr
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Re: Vejr a moje S10

Příspěvek od Vejr »

Fotky mi nějak nejdou vložit tak album je tady http://vejr1.rajce.idnes.cz/SuperTenere/#album
tomikanec
Zlepšuju se

Příspěvek od tomikanec »

pekna.,ten centralni stojan ti zavidim :wink:
Malý Venoušek
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Malý Venoušek »

Jo docela pěkná leštěnka, kolik má najeto. Vypadá že někde dlouho stála. Na tu tvoji projížďku nezapomenu. "Jen kousek se svezu a za chvilku jsem zpátky" Hodina pryč a ty nikde... :twisted: Když si se vrátil s úsměvem dítěte, které právě vybalilo svou vysněnou hračku, nebylo možné ti nic vytknout...Bylo mě jasné že ta velká obluda na kterou si se bál vylézt je broukem v hlavě... Jo a už jsi zaplatil? Počítám s tebou a nerad bych zas poslouchal ... Jo a letos je evropa v Řecku, což by byl pěknej výlet nemyslíš?
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat ...
Vejr
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vejr »

:lol: :lol: zaplacená je, už je moje, zas taková leštěnka to není, najeto 41tis km,první registrace 94, rok výroby jsem nezjistil, 3LD, fotky pěkně klamou, byla lehlá na levej bok, plasty měli pár prasklin tak jsem je odvez na svaření, zadní centrál má vůli, elektroinstalace je trochu dobastlená, má lampy na nějaký divný 35W žárovky.Ale motor jde pěkně.... dostane pořádnou údržbu než se udělá venku hezky. Evropa v Řecku, no to by byl pěknej vejlet
Malý Venoušek
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Malý Venoušek »

Vejr píše::lol: :lol: zaplacená je, už je moje, zas taková leštěnka to není, najeto 41tis km,první registrace 94, rok výroby jsem nezjistil, 3LD, fotky pěkně klamou, byla lehlá na levej bok, plasty měli pár prasklin tak jsem je odvez na svaření, zadní centrál má vůli, elektroinstalace je trochu dobastlená, má lampy na nějaký divný 35W žárovky.Ale motor jde pěkně.... dostane pořádnou údržbu než se udělá venku hezky. Evropa v Řecku, no to by byl pěknej vejlet
No já myslel jestli jsi zaplatil členský APS...
Elektriku taky zrovna řeším, v létě se mě u řidítek prodřela bužírka a trochu se mě zahulilo s podnádrže :? Tim že to jen jiskřilo tak to nevyhodilo pojistku a ve svazku jsem měl spečené kablíky. Teď to rozhazuju na víc okruhu. Celá elektrika je tažená 1,5 kou a 20A je podle mě na ní moc...
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat ...
Vejr
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vejr »

:lol: :oops: to víš že ještě ne
supertenere
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od supertenere »

Malý Venoušek píše:
Vejr píše::lol: :lol: zaplacená je, už je moje, zas taková leštěnka to není, najeto 41tis km,první registrace 94, rok výroby jsem nezjistil, 3LD, fotky pěkně klamou, byla lehlá na levej bok, plasty měli pár prasklin tak jsem je odvez na svaření, zadní centrál má vůli, elektroinstalace je trochu dobastlená, má lampy na nějaký divný 35W žárovky.Ale motor jde pěkně.... dostane pořádnou údržbu než se udělá venku hezky. Evropa v Řecku, no to by byl pěknej vejlet
Elektriku taky zrovna řeším, v létě se mě u řidítek prodřela bužírka a trochu se mě zahulilo s podnádrže :? Tim že to jen jiskřilo tak to nevyhodilo pojistku a ve svazku jsem měl spečené kablíky. Teď to rozhazuju na víc okruhu. Celá elektrika je tažená 1,5 kou a 20A je podle mě na ní moc...
JJ ... podla mna je to pretazene urcite , zvlast ked si vymenite povodne ziarovky v svetlach za halogeny . Mam to na plane tiez prerabat cez nejake 50A relatko na klucik a potiahnut to dopredu 4-kou. 8)
admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
Odpovědět