Zdravím,
jen se chci podělit o zprávu kde se dá sehnat centrální stojan na XTZ 750.Chtěl jsem koupit na Heavy duties,kde je momentálně nemají.
Tak jsem koupil zde, https://motoluka.pl/stopki-centralne/60 ... esults=692
První dojmy při montáži mě moc nenadchly.To upevnění přes ty dva plátky k rámu,tomu moc nevěřím,ale drží to.
Uvidíme co na to čas , a pár zvednutí na stojan.
Chci ještě kupovat zadní nosiče kufrů od Heavy duties,ma je někdo,chci se zeptat jestli se dostanete do zadní schránky.
díky za ifo.
wlcek
Mám kompletní sadu od heavy a co se týče místa mezi plastovými dvířky a topcasem tak moc místa tam není. Důležitý ale je že ho otevřu vyndam i nářadí a s trochou úsilí vyměním i prasklou žárovku.
Hodte to sem nebo mi to poslete mailem at to dame i ostatnim
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Bottler píše: čtv pro 13, 2018 11:47 pm
Ahoj, kdyby někdo chtěl, mám rozkreslený centrální stojan od Heavy Duties na jednotlivé části, pak jenom svařit a je to.
Ahoj, mohl bych tě poprosit o poslání rozkresleného plánku na centrální stojan na email: horinekv@seznam.cz , moc děkuji Víťa.
Bottler píše: čtv pro 13, 2018 11:47 pm
Ahoj, kdyby někdo chtěl, mám rozkreslený centrální stojan od Heavy Duties na jednotlivé části, pak jenom svařit a je to.
Ahoj, mohl bych se zeptat zda máš ještě ty výkresy a co za to? Diky (jparma@email.cz)
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.