Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Já bych měl zájem o tu rally masku. Jestli je to ten stejnej clovek, tak jsem ji našel před půl rokem na ebay a vycházela cca 3000kč. Ale nechtělo se mu to posílat do ČR.
nejdriv napiste co kdo by chtel, at se ho neptam navickrat. Napiste presny dil a kusu
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Jeníku nemuže poslat ceny na vsechny dily?
Je to asi 9 kusů celkem když počítám i rallye masku , jestli jí dělá.
Taky by mě to zajímalo. Včetně te rallye masky.
Díky.
Fill píše:Jeníku nemuže poslat ceny na vsechny dily?
Je to asi 9 kusů celkem když počítám i rallye masku , jestli jí dělá.
Taky by mě to zajímalo. Včetně te rallye masky.
Díky.
Fill
Ty by jsi mel zajem koupit vsechny dily? Rad bych ho pozadal za vsechny, tzn. i pripadne jak by to poslal do CZ
Všechny díly bych kupovat nechtěl ,
ja to myslel tak že by mohl napsat cenu ke všem dílům kolik co stojí a pak by jsme si vybrali podle toho co by kdo chtěl.
Proto jsem psal že je to "jen" devět položek. :-)
Vajicko píše:Tak jak to funguje? Ja bych bral masku a ty predky nejaky info kolem?
Uz zase nekomunikuje...
napsal jsem "mickyw2002" znovu. Zkuste ho nejak sehnat taky nekdo