Pujcit regulator
Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13
Pujcit regulator
Nemuze nekdo z Prahy a okoli mi pujcit regulator (staci na hodinu)? Nejsem si jisty, jestli ten muj je jeste funkcni jak ma byt.
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
- MotoTraveller
- Dobrovolný přispěvatel 2022

Re: Pujcit regulator
Ahoj Jeníku můžu, ale nemám ho v Praze a dostanu se tam až příští týden, jestli ti to bude stačit.
Já mám akorát ten na tenerce
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022

- Kontaktovat uživatele:
Čau Jendo,
mam doma jeden nepoužívanej (vymontovanej z fichtla, nahrazen novým Elesysem, ale spíš z prevence před Kyrgošem, než z důvodu nefunkčnosti). Navíc zejtra ráno/dopoledne jedu okolo Prahy (z D5 přes okruh a Jižní spojku na Hradec), ale nechce se mi nikam sjíždět, tak když se potkáme po trase, neni problem jej zapůjčit.
Dej vědět během dneška cca do 16:00, jestli ho mam brát s sebou.
s.
mam doma jeden nepoužívanej (vymontovanej z fichtla, nahrazen novým Elesysem, ale spíš z prevence před Kyrgošem, než z důvodu nefunkčnosti). Navíc zejtra ráno/dopoledne jedu okolo Prahy (z D5 přes okruh a Jižní spojku na Hradec), ale nechce se mi nikam sjíždět, tak když se potkáme po trase, neni problem jej zapůjčit.
Dej vědět během dneška cca do 16:00, jestli ho mam brát s sebou.
s.
Diky, prosim zkus ho stahnout. Nespecha to.MotoTraveller píše:Ahoj Jeníku můžu, ale nemám ho v Praze a dostanu se tam až příští týden, jestli ti to bude stačit.
mi5 - diky, uvidime jaky bude ten od MotoTravellera
se Shantisem to nedame...
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin