Spolecne objednani panceraku

Vo cem? Vo čemkoliv, připomínky, podněty..

Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13

jenik
Site Admin

Spolecne objednani panceraku

Příspěvek od jenik »

Takze za chvilku uz bysme meli pomalu zazimovovat svoje masiny - takze neradostny cas...

No a chtel bych (mimo jine) pres zimu dat pancerove hadicky. Jelikoz je lepsi vzdy to delat hromadne, co se treba dohodnout, ze bysme je objednali hromadne a vic kusu?

Muj navrh - jsme z cele republiky, takze by ten co nejbliz k vyrobci je tam objednal, my ostatni bysme mu poslali nejakou zalohu na ucet a pak je tento "dobrovolnik" rozeslal ostatnim postou - bud na dobirku, nebo kdo by mu poslal penize na ucet dopredu, tak obycejne.

Co vy na to ostatni? :wink:

Delka prednich hadicek:
44cm - od packy
70cm - 72 cm kazda strana
supertenere
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: Spolecne objednani panceraku

Příspěvek od supertenere »

Ja už pancieraky mám :lol: :wink: ... u nás to stojí okolo 3000,- Sk.
admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

supertenere píše:Ja už pancieraky mám :lol: :wink: ... u nás to stojí okolo 3000,- Sk.
Ja vim ze ty je mas :D , ale ja docela dost ostatnich je jeste nemama :lol: Takze to by u nas vyslo do 2500,-
btw. nemas je popsany? Myslim delky, kolinka atd...
supertenere
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od supertenere »

tenere.wz.cz píše:
supertenere píše:Ja už pancieraky mám :lol: :wink: ... u nás to stojí okolo 3000,- Sk.
Ja vim ze ty je mas :D , ale ja docela dost ostatnich je jeste nemama :lol: Takze to by u nas vyslo do 2500,-
btw. nemas je popsany? Myslim delky, kolinka atd...
Uj, sakre veru nemam ich opisane :roll:
admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
Piwell
Už něco vím
Bydliště: Cerhovice - Hořovicko, okr. Beroun, západní část středních Čech :-)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Piwell »

Já bych do nich taky šel. Jen by mě zajímalo jestli je zapojit jako ty originální nebo rovnou 2 stejně dlouhý přímo od páčky (jak jsem viděl u někoho na sraze). Kousek ode mně (v Berouně) to lze zařídit v Moto SP, ale jsou tam dost drahý a s tim chlapíkem jednat, to je síla. Vůbec do týhle firmy radši už nechodim - neochota, jsou hrozně namachrovaný, jednání hrozný ... :(

P.S.: Koukal jsem na tohle: http://www.motorkari.cz/motobazar-brzdo ... 71005.html , je to firma OK racing, cena je za celý set (2 přední, 1 zadní), výběr z 9 barev. Ohlasy na to jsou dobrý. Otázka je, jestli by byly i na S10 ...
No prostě boží SuperTénérka :-)
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Piwell píše:Já bych do nich taky šel. Jen by mě zajímalo jestli je zapojit jako ty originální nebo rovnou 2 stejně dlouhý přímo od páčky (jak jsem viděl u někoho na sraze). Kousek ode mně (v Berouně) to lze zařídit v Moto SP, ale jsou tam dost drahý a s tim chlapíkem jednat, to je síla. Vůbec do týhle firmy radši už nechodim - neochota, jsou hrozně namachrovaný, jednání hrozný ... :(

P.S.: Koukal jsem na tohle: http://www.motorkari.cz/motobazar-brzdo ... 71005.html , je to firma OK racing, cena je za celý set (2 přední, 1 zadní), výběr z 9 barev. Ohlasy na to jsou dobrý. Otázka je, jestli by byly i na S10 ...
Tak tyhle jsem mel na mysli, ale treba jeste nekdo ma jinou firmu. Dle meho by to melo stacit ucelat jak je to original, ale nevim....
MotoSP je mi lito, ja jsem jeji Prazskou pobocku povazoval za uzasnou, vzdy vse pomohli i kdyz z toho nemeli zisk :wink: , Takze jsem byl fakt nerad, ze uz tu nejsou. :roll:

Jinak dalsi je treba goldfren.cz a zde je formular, ktery je potreba vyplnit - http://www.goldfren.cz/_download_catalo ... ses-cz.doc obrazky co je co jsou na jejich webu.
Malý Venoušek
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Malý Venoušek »

Taky bych měl zájem, už ste někdo něco objednával a nebo poptával ?
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat ...
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Malý Venoušek píše:Taky bych měl zájem, už ste někdo něco objednával a nebo poptával ?
Uz jsem s nim mluvil. Doporucuji to udelat ze od predni brzdy budou 2 hadicky primo kazda ke svemu brzdici, je to tak levnejsi a bezpecnejsi.

Takze staci to jen zmerit, jakou delku potrebujeme dopredu a jakou dozadu :) . Ja jsem to zatim nestihl :cry:
Wiblyz
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wiblyz »

Zdare, koukam na ty ceny a neverim svejm ocim. Tady v Rakovniku je typek co to dela o dost levnejs, proste ma hadice na nakraceni a na to jen hodi koncovky. Na to moje je to sice o hadici min, ale cena jen 1000 - 1500, na S10 to bude tak tech 1500. Jestli chcete nekdo nejaky info vic, tak se ozvete.
Yamaha TT600S 4LW 1996 in white and blue
Malý Venoušek
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

A jak je to s homolagací. Je sice krásný ušetřit pár kaček, ale co pak, když tě vyhodí na technický kontrole. Taky uvažuju o nových hadičkách a tohodle se bojím. A dál co venku někde za hranicema, třeba v německu. Tam si nikdo nelajzne vyjet bez homologovaného výfuku.
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat ...
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Ono se to da udelat doma, ale ja bych si to netroufnul, brzdy jsou preci jenom HODNE dulezity. Takze dobry typ za ten Rakovnik, ale jestli to dela doma na koleni, tak bych se trochu bal :-(((
franta

Příspěvek od franta »

Mám panceřky bez homologace a kupoval jsem je v Berouně,Moto sp nebo tak nějak.cena asi 2900kč.Sesazoval jsem je sam ,je k tomu i návod jak je dát dohromady.Na technický jsem ještě nebyl,ale když vidím jakým způsobem prováděj kontrolu,tak se nebojím.Akorát se bojim,že někde nedobrzdím a způsobím škodu. Tak by problém mohl být.
Malý Venoušek
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Wiblyz
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wiblyz »

OK, jen pro upresneni:

Ten typek tady v RA delal pancerovky na hromadu motorek, takze to neni zadna lama. Co se tejka homologace, tak hadicka sama o sobe homologovana je a koncovky taky. Pokud jde o technickou nebo o ty certy, tak ty uvidej homologacni cisla na dilech. Podle mne pokud byste videli ty pancerovky od nej a vedle pancerovky od nejaky firmy, tak budou uplne stejny. Spolehlivost bude taky naprosto stejna.

Jedinej rozdil, kterej mne napada, je mozna nejaky celkovy homologacni cislo, ktery by znacilo cely ty hadice i s koncovkama jako kompletni kus.....
Jenze to je jen ma uvaha, treba nic takovyho neni a staci jen homologovany soucati, ale to vi urcite nekdo z vas zasvecenejsich. 8)
Yamaha TT600S 4LW 1996 in white and blue
miras
Už něco vím

Příspěvek od miras »

Fakt pěknej článek. Pokud tomu dá člověk patřičnou péči, tak se to nechá doma na koleni v pohodě sestavit. Chce to asi jen vybrat dobrou kvalitu.
Odpovědět