Mřížka svĕtlometů
-
kekoun
- Dobrovolný přispěvatel 2022

Mřížka svĕtlometů
Zdravim, kdyby nekdo nahodou prodaval nebo mel tip na mrizku prednich svetlometu za rozum diky za informaci. J. 
-
bonnyes
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mřížka svĕtlometů
Zaúkoluj Madýlka.. to je jen další výzva borce jako je on. Pohráli si s mřížkama na chladična jedničku 
-
kekoun

Dik zkusimbonnyes píše:Zaúkoluj Madýlka.. to je jen další výzva borce jako je on. Pohráli si s mřížkama na chladična jedničku
-
madylko

Dobře ty kluku...dnes jsem zrovna opravoval na šrotáku bagr a všimnul jsem si vyhozených pletiv z výtahů a říkal jsem si ...mám jedno pletivo vzít?no nechal jsem ho tam ale mám pocit že pod ponkem se mi ještě něaký válí.
-
madylko

nechci nic slibovat,ale můžu pomalu poshánět matroš a pustit se do toho.termín ti ale nemůžu dát páč toho mám tedka moc.jinak je to sešroubované plastovym krytem světlometů.jedná se tedy o čtyři kousky pro uchycení mříže.jeden kousek je ta mříž veprostřed je plocháč se dvěma dírami na osmičku imbus,pak je tam jeden plocháč ten jde zezadu na něm jsou navařený dva osmičkový šrouby to se protáhne po provrtání plastu světlometem za tím je ještě jeden plocháč pro zpevnění v něm jsou taky dvě díry,tím ti prolezou ty dva navařený šrouby na to se daj šestihrany s vnitřním závitem,našroubujou se na ty přivařený šrouby,pak se nasadí ta mříž a zašroubujou se dva šrouby do těch šestihranů,to znamená že když chci umýt světla tak sundám jen ty dva šrouby a ostatní drží na motorce.a má to ještě jeden háček.....mám ted motorku nastrjenou a přichystanou a zdemontovávat se mi to ted nechce.....že sis nevzpoměl v zimě???? měl jsem vše zdemontované..
-
kekoun

Je mi to uplne jasny nemel sem to dost dlouho tak rad pockam. Podle toho jak to popisujes bych skoro cekal ze delas na motorku skoro ochranny ramy a popripade naslapy, to jako kdybych povalilnejakou vzteklou srnu aby to vydrzelo jomadylko píše:nechci nic slibovat,ale můžu pomalu poshánět matroš a pustit se do toho.termín ti ale nemůžu dát páč toho mám tedka moc.jinak je to sešroubované plastovym krytem světlometů.jedná se tedy o čtyři kousky pro uchycení mříže.jeden kousek je ta mříž veprostřed je plocháč se dvěma dírami na osmičku imbus,pak je tam jeden plocháč ten jde zezadu na něm jsou navařený dva osmičkový šrouby to se protáhne po provrtání plastu světlometem za tím je ještě jeden plocháč pro zpevnění v něm jsou taky dvě díry,tím ti prolezou ty dva navařený šrouby na to se daj šestihrany s vnitřním závitem,našroubujou se na ty přivařený šrouby,pak se nasadí ta mříž a zašroubujou se dva šrouby do těch šestihranů,to znamená že když chci umýt světla tak sundám jen ty dva šrouby a ostatní drží na motorce.a má to ještě jeden háček.....mám ted motorku nastrjenou a přichystanou a zdemontovávat se mi to ted nechce.....že sis nevzpoměl v zimě???? měl jsem vše zdemontované..
já bych se také přidal, aby se to vyplatilo dělat....
Maty
Maty
-
madylko

takze az se do toho pustim tak to mam vyrabet rovnou dvakrat jo?
-
bonnyes
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
Třikrát.. díky kámo
-
madylko

problém v tom asi nevidím,jen ten čas.musíte holt chvíly vydržet kamarádi.zajistím si něakou tu mříž a matroš a pustím se do toho.termín zatím neslíbím.
-
bonnyes
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
V poho, kolego
-
madylko

Tak jsem pro to pletivo na ten šroták dojel.už ho mám na dílně....