yamaha xt 600 vs wr
yamaha xt 600 vs wr
ahoj,mužete někdo vykonově porovnat xt 600 s wr.ktera oběmova třida z wr se asi tak vyrovna xt600?
Re: yamaha xt 600 vs wr
no to si děláš srandu že chceš srovnávat wr s XT :-D dvě absolutně neporovnatelný věci
wr jakékoliv vždycky pojede líp než xt.. co se týče výkonu - jiná převodovka, váha skoro rozdíl 100%, ostrej motor u wr u xt držák
wr 450 nová či starší 400 - pojede strašně oproti xt - jak jsem psal výše
wr250 je zase sice papírově trochu slabší, ale taky jede dost slušně. zase jiná převodovka, motorka dělaná na jiné věci než xt600. podvozek u wr ani nemluvím
spíš záleží co hceš jezdit, ale dle typu Tvojí otázky tipuju že asi nic ostrýho
wr jakékoliv vždycky pojede líp než xt.. co se týče výkonu - jiná převodovka, váha skoro rozdíl 100%, ostrej motor u wr u xt držák
wr 450 nová či starší 400 - pojede strašně oproti xt - jak jsem psal výše
wr250 je zase sice papírově trochu slabší, ale taky jede dost slušně. zase jiná převodovka, motorka dělaná na jiné věci než xt600. podvozek u wr ani nemluvím
spíš záleží co hceš jezdit, ale dle typu Tvojí otázky tipuju že asi nic ostrýho
If you see the flash, it's already too late ! :-D
Budu kupovat wr,nemam možnost vyskoušet nějakou.U XT bych přivital vice vykonu,tak jen jsem to chtěl jen nějak přibližně porovnat.Vim že wr je uplně něco jineho.jinak nejsem žadny divočak,na xt jsem začinal,nějak moc mi xt pro enduro nesedi-myslim tim podvozek nic moc,vaha,potom ten vykon.
-
Wiblyz
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak si jako kompromis kup TT-Rtibor1266 píše:Budu kupovat wr,nemam možnost vyskoušet nějakou.U XT bych přivital vice vykonu,tak jen jsem to chtěl jen nějak přibližně porovnat.Vim že wr je uplně něco jineho.jinak nejsem žadny divočak,na xt jsem začinal,nějak moc mi xt pro enduro nesedi-myslim tim podvozek nic moc,vaha,potom ten vykon.
Yamaha TT600S 4LW 1996 in white and blue
můžeš koupit mojí, stojí mi v garáži 
If you see the flash, it's already too late ! :-D