Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13

spis to vypada jako nahrada SM-T s tim ze Adventure udelaji pozdejishantis píše:na predku 19", olejova vana na rane, svody pod celym motorem... co to safra rakusaci blazni?!doufam, ze kapotaze jeste nejsou finalni a s koncovkou vejfuku taky ze neco provedou (pridat druhou, vic zvednout, bliz k moto, ...)
![]()
jako novej model snad dobry, jako nahrada 990tek katastrofa

tady jsem na forushantis píše:a propos, Jeniku - koukam, ze lidi u vas na foru jsou evidentne spokojeni![]()
http://www.lc8.cz/forum/default.aspx?g=posts&t=1547
"za co nás v KTM trestají? když vidím toto zvěrstvo, tak nevím, jestli se mám těšit na tu údajnou 800..."
"No, v mém případě nezbývá než si přát, aby mi moje LC8 vydržela navěky... Tohle je děsnej humáč..."
"Já to říkal, čeká nás osud Afričanů. Nezbyde než opečovávat ty naše rachotiny do bezvědomí."

jelikoz jsem odtud nikdy neodesel, tak jsem stale zdeshantis píše:ja se v tom nevyznamtak jsi tam nebo tady? a kde sem ja? kdo ji to kure?
![]()
no proste jsem mel na mysli to voranzovy forum...
a propos - ty kola jsou jak 21", tak i 19" - asi dve verze: silnicni a jeste vic silnicni

Mrkni na ten otackomer, ja jako kritikEdíí píše:Hoši, myslím, že to vidíte zbytečně moc černě. Nárůst objemu o pětinu, výkonu o polovinu a to, narozdíl od ostatních, při zachování současné "relativní" subtilnosti. V případě potřeby půjde krotil změnou palivové mapy, navíc kontrola trakce! Také nelze předpokládat, že by se podvozek choval hůře než na předchozím typu a ten se chová převelice sympaticky. A že to je točivé a hravé? To je na tom, alespoň mně, sympatické a s tím jsem kupoval i LC8. Věřím, že v této kategorii to bude určitě důstojný nástupce a v konkurenci s ostatními značkami obstojí víc než dobře.
Těch nářků a výhrad, které provázejí nový typ auta (Škoda 1000 MB), nebo motorky, je vždycky dost a po letech se o nich hovoří jako o legendách. Tak jí dejme nějaký ten čas ...