Koupě XTZ 750

Prodám, koupím, dám zadara nebo tak něco
Pecaak
Začínám

Koupě XTZ 750

Příspěvek od Pecaak »

Ahoj moc vás tu všechny zdravím
Prosím vás rád bych koupil nějakou 750 a chtěl jsem poprosit zda nevíte někdo o nějakém kousku Jsem z Olomoucka, ale není problém zajed kamkoliv.
Díky moc všem
epidem
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě XTZ 750

Příspěvek od epidem »

viewtopic.php?f=11&t=1289&start=45

sleduj tohle vlákno,občas se tam něco od kluků vyskytne :coffee
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Pecaak píše:Ahoj moc vás tu všechny zdravím
Prosím vás rád bych koupil nějakou 750 a chtěl jsem poprosit zda nevíte někdo o nějakém kousku Jsem z Olomoucka, ale není problém zajed kamkoliv.
Díky moc všem
Doporucoval bych nejakou s historii, ktera se da dohledat nebo nejakou co tady zname :mrk , i kdyz zaruka to neni, ale aspon budes mit prehled co je to za prodavajiciho. Btw. jake jsou tve predstavy o stavu a cene?
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné :), ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Pecaak
Začínám

Příspěvek od Pecaak »

No máme to s manželkou občas někam na vyjetí cenu tak asi do 50ti jen je otázka zda se za to dá něco sehnat Fazer nás už nebyvil to nebylo to pravé díky moc všem.
pokukoval jsem po tomto no ale nevím..
http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah ... enere.html
http://www.motoinzerce.cz/motorky/yamah ... enere.html
Wiblyz
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wiblyz »

Kdyz uz tak tu prvni s tema ladenejma svodama. Pokud bude dobrej motor, tak je to s dalsim motorem na ND jeste prijatelna cena. Ta druha je proste draha ( za seriovej stav ). I tak jsou vlastne obe nad cenou. Normalne se necha vybavena koupit do 50 tisic.
Yamaha TT600S 4LW 1996 in white and blue
Pecaak
Začínám

Příspěvek od Pecaak »

ale ta s laděnejma je 90 a ta druhá rok 94 každopadně bych dal max 50 mám to 230 jednu cestu..
Nemám vůbec představu zda je lepší ladák nebo original vyfuk
Wiblyz
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wiblyz »

Ja osobne bych na rok kaslal, protoze 90 a 94 muzou bejt ve stejnym stavu nebo ta 90 muze bejt i v lepsim. Vem si, ze je jedno, jestli je masina 18 nebo 22 let stara - pro mne to teda uz neni rozdil. Stary masiny jsou pro mne 10 let a vic ( tam uz muze bejt masina bud udrzovana nebo skoro mrtva ), ale ber to ciste jako muj osobni pohled. Co se ladaku tejka, tak je lepsi origo nez "nejakej" ladak. A zase je lepsi znackovej ladak, kterej je primo urcenej na ST ( timpadem je na ni uz od vyroby naladenej ( treba Laser ProDuro - tam se nemuselo s nicim hejbat ). Zase ladak neni nic nutnyho a u 225 kg motorky uz je jedno, jestli budes mit o 2 kg lehci ladak nez origo. Spis jde o to, ze to s dobrym ladakem jde lip odspoda a ma aspon nejakej zvuk - origo je jak sici stroj.
Pecaak
Začínám

Příspěvek od Pecaak »

No koukám asi mě nečeká moc jednoduchý výběr narovinu nejsem moc obrovskej znalec kterej jukne a vidí věci jako ostatní..taky je stříkaná,toto není originál atd...
Ještě bych měl otázečku vím že jsem na tenere řádcích ale nemáte někdo radu o Africe 750. Líbí se nam právě tyto dvě motokola :-D díkas
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Pecaak píše:No koukám asi mě nečeká moc jednoduchý výběr narovinu nejsem moc obrovskej znalec kterej jukne a vidí věci jako ostatní..taky je stříkaná,toto není originál atd...
Ještě bych měl otázečku vím že jsem na tenere řádcích ale nemáte někdo radu o Africe 750. Líbí se nam právě tyto dvě motokola :-D díkas
jakou radu? Africu jsem mel, ale je to uz dyl.
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné :), ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
mates750
Už něco vím

Příspěvek od mates750 »

Pecaak píše:No koukám asi mě nečeká moc jednoduchý výběr narovinu nejsem moc obrovskej znalec kterej jukne a vidí věci jako ostatní..taky je stříkaná,toto není originál atd...
Na Africu za tie peniaze asi zabudni. A ked tak moze byt po smrti aj africa sa da zabiť. No a u tenerky je mozne ze najdes pekný kusok. Co sa AT týka tak je to dobrý stroj ale trosku bez emocii ako kazda honda. Ak to ma byt o spolahlivosti tak super samozrejme pokial dobre kupis. Ja som do nej nesiel spravil som si tenerku a neham sa prekvapit. :mrk Samozrejme ocakavam len same mile prekvapenia. :wait
Pecaak
Začínám

Příspěvek od Pecaak »

jenik píše:
jakou radu? Africu jsem mel, ale je to uz dyl.
Radu no měl jsem namysli zda se raději soustředit na tenere nebo Afru a co se týče skušeností s oběma atd.. vím že má afra niší výkon ale nevím zda je to hodně znát oproti tenere..
hozdy
Začínám

Příspěvek od hozdy »

Tu s těma laděnejma svodama už řeší kámoš viz.viewtopic.php?f=21&t=1302&start=90 :(
Pecaak
Začínám

Příspěvek od Pecaak »

hozdy píše:Tu s těma laděnejma svodama už řeší kámoš viz.viewtopic.php?f=21&t=1302&start=90 :(
Ok at si ji nechá :)
Wiblyz
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wiblyz »

Mi osobne sedela ST vic na silnici, v terenu byla lepsi Afrika ( jel jsem ho teda na 650 - jeste min vykonu, ale lepsi podvozek ). Jako v terenu nebude vykonove ztracet ani 750 Afrika na ST - spis opacne. Ono obecne se u cestovnich endur Yamaha nikdy nesoustredila na nejak moc dobrej podvozek ( rozumej stavitelnej ). Ono to je i dost pocitovy, ale Afrika je lepsi pro mensi lidi ( dle mne ) a v terenu u ni dela hrozne moc nizsi teziste a lip rozlozena vaha nez u ST ( tam uz to musis mit vic v rukach ). Mel jsem ST, a dneska pokud bych sel znova do velkyho cestovniho endura a melo by zvladat i teren, tak bych vzal 900 Tigera - to byl skvelej stroj se vsim vsudy - podvozkove nebyl o moc horsi, vahove taky ne, na silnici to jelo jak prase a kdyz se tomu daly padaky a lopata pod motor, tak to jelo pekne bezpecne i v terenu. 750 Afrika je pro mne hezka tak na koukani, ale jezdit bych ji nechtel - na to je vic povedenejch motorek.
Edíí
Zlepšuju se
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edíí »

... opravdu zajímavý stroj! Třívál, výkonu až nadbytek a točí do 10tis! A je jich i pár volných:
http://www.motoinzerce.cz/hledat.php?ke ... ej&x=8&y=9
Kdo chce, najde způsob. Kdo nechce, najde důvod.
Odpovědět