Neprodavam ja, jen nahazuji, kolega (Ne0Stream) je z PL a nejaky kontakt snad na nej najdu
Cena je 30Euro + 8 Euro postovne
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Tak jde o to na co a jakou technologii a osetrenim jsou ty polepy delany. Pokud bude zpracovani ok, tak za 40 E je to porad parada. Tady vyjdou sady minimalne na 1500+
takze kdo ma zajem at kontaktuje primo majitele davainis@msn.com
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Tak pánové myslím, že toto není problém vyrobit a v rámci fora za super dobrou cenu (viz odkaz na bikerscrown) myslím že cena 300 je ok, co říkate? Jinak není problém vyrobit jakékoliv samolepky, jak tištěné nebo řezané.
mamlin píše:Tak pánové myslím, že toto není problém vyrobit a v rámci fora za super dobrou cenu (viz odkaz na bikerscrown) myslím že cena 300 je ok, co říkate? Jinak není problém vyrobit jakékoliv samolepky, jak tištěné nebo řezané.
Hohoho, známí jsou víc jak peníze. Dobře, že jseš tu..
Mate ted na nej kontakt tak si mu piste, kdo ma zajem