Off road s XTZ 1200
-
Wiblyz
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Off road s XTZ 1200
Pripada mi, ze je na tom videu dost znat, jak je ta masina tezka.
Yamaha TT600S 4LW 1996 in white and blue
Wiblyz píše:Pripada mi, ze je na tom videu dost znat, jak je ta masina tezka.
To hej ale napriek svojej váhe je docela mrštná....
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022

- Kontaktovat uživatele:
je tezka a je to videt, ale dokaze bejt dost divoka
a propos - v case 0:33 tam pri dobrzdovani cosi nekolikrat zarachoti. netusite, co by to mohlo byt? ja jen ze moje s10 to pri smyku dela taky...
mel jsem spadeno na retez, ale tahle mrcha jej jaksi nema 
a propos - v case 0:33 tam pri dobrzdovani cosi nekolikrat zarachoti. netusite, co by to mohlo byt? ja jen ze moje s10 to pri smyku dela taky...
Zadný brzdový strmeň...má vôľu aby sa pri brzdení ustredil a brzdil rovnomerne na oboch stranách kotúčashantis píše:je tezka a je to videt, ale dokaze bejt dost divoka![]()
a propos - v case 0:33 tam pri dobrzdovani cosi nekolikrat zarachoti. netusite, co by to mohlo byt? ja jen ze moje s10 to pri smyku dela taky...mel jsem spadeno na retez, ale tahle mrcha jej jaksi nema
- supertenere
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
... je to vlastne aj koli opotrebovavaniu platniciek .hrac píše:Zadný brzdový strmeň...má vôľu aby sa pri brzdení ustredil a brzdil rovnomerne na oboch stranách kotúčashantis píše:je tezka a je to videt, ale dokaze bejt dost divoka![]()
a propos - v case 0:33 tam pri dobrzdovani cosi nekolikrat zarachoti. netusite, co by to mohlo byt? ja jen ze moje s10 to pri smyku dela taky...mel jsem spadeno na retez, ale tahle mrcha jej jaksi nema
admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022

- Kontaktovat uživatele:
aha, takze se nejedna o chybu ale o vlastnost
kazdopadne dekuji za vysvetleni
kazdopadne dekuji za vysvetleni