koupim XTZ
koupim XTZ
potreboval bych sehnat nejakou superteneru na cz papirech,pojizdnou.dik
Re: koupim XTZ
Mozna bych vedel... musela by se ale prihlasit, coz by melo jit. Pripadne se ozvi.Bezďa píše:potreboval bych sehnat nejakou superteneru na cz papirech,pojizdnou.dik
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
-
Wiblyz
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Vyber je celkem slusnej, koukals treba na http://www.motoinzerce.cz nebo http://www.tipmoto.com/ Spis se pak tady zkus domluvit s nekym, kdo to ma blizko tobe a nebo blizko k prodavajicimu, ze by ti to pomohl pripadne omrknout.
Yamaha TT600S 4LW 1996 in white and blue
divam se vsude,ale zadna me s fotek nejak nezaujala natolik,aby jsem se jel na ni podivat.a tam kde jsem jel,tak to bylo jinak nez majitel popisoval.proste hruza.
-
Wiblyz
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak casu na to mas dost. Pokud vemes dobrou, tak to ani nebude potrebovat moc zasahu. Detaily se daj vyresit behem sezony a spousta toho muze pockat az na dalsi zimu. Takze pokud nechces jakoukoliv a fakt budes poradne vybirat, tak je jedno jestli ji budes mit ted a nebo treba v breznu, je to tak? Jinak ja osobne bych mrknul na nejaky co mas blizko, at mas nejaky srovnani. Ono se to podle fotek spatne vybira a chce to proste svuj cas.
Yamaha TT600S 4LW 1996 in white and blue
vona te ani zadna nezaujme vzhledove pac ty zbarveni co maji jsou nic moc ,a pokud budes honit za malo kacek tak bude horsi a naopak,coz je jasny ale osobne bych honil nakej prijatelnej rocnik.a jinak souhlasim mas cas tak vybirej myslim i na Motorkari.cz jich ted naskocilo par,.tak at spravne vyberes :shock:
tak je doma
r.v.90 ,uz je cela rozdelana,opiskovana,pristi tyden komaxit,padaky a nosice kufru uz mam udelane,luxusne jsem vyresil kontrolku mazani,mam taky jednoduse vyresen centralni stojan.fotky a nejake povidani dodam
r.v.90 ,uz je cela rozdelana,opiskovana,pristi tyden komaxit,padaky a nosice kufru uz mam udelane,luxusne jsem vyresil kontrolku mazani,mam taky jednoduse vyresen centralni stojan.fotky a nejake povidani dodam
Super, uz se na ty fotky tesimBezďa píše:tak je doma
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
... :-) a nevezla se náhodou teď o víkendu kolem Slavkova?? :-) sem proletěl autem okolo a měl sem pocit, že sem míjel naložený dokonce 2 kusy na vozíku za autem :-) jistej si nejsu, všiml sem si na poslední chvíli a zmizely za horizontem...
to ne .mam ji doma uz asi mesic.ale ny dve na voziku jsou od kamosu od nas z dediny.tak jsme tu uz 3xtzted na nich makame a vkoncem kvetna uz jedem na prvni dalkovou do Rumunska.tak mame co delat.
...takže moraváci??? :-)
jasan .okres Bruntal ,no teda ,,BRUTAL,,(nejhorsi okres v republice-humus,hlavne uřady)
jo,jinak ji mam od FRANTY--clen tohoto klubu.
ale asi by ji uz nepoznal
- Přílohy
-
- opisk.ram.jpg (31.51 KiB) Zobrazeno 9009 x
Franta od Pribramy?Bezďa píše:jo,jinak ji mam od FRANTY--clen tohoto klubu.
admin
admin