Logo - pomoc

Vo cem? Vo čemkoliv, připomínky, podněty..

Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13

Odpovědět
jenik
Site Admin

Logo - pomoc

Příspěvek od jenik »

Ahoj kamaradi,

nemate ve svem okoli nejakeho grafika, kdo by vyladil nase logo? Potrebuji ho prevest do jineho formatu a trochu upravit. Pro grafika prace na 5min.
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné :), ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Booster11
Začínám

Re: Logo - pomoc

Příspěvek od Booster11 »

Ahoj, zkus mi poslat na mail materiály a požadavky co potřebuješ, rád pomohu, neříkám že jsem grafik profík, ale ve Photoshopu jsem udělal vždy co bylo potřeba. novotny91@seznam.cz
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Booster11 píše: pát srp 14, 2020 10:50 pm Ahoj, zkus mi poslat na mail materiály a požadavky co potřebuješ, rád pomohu, neříkám že jsem grafik profík, ale ve Photoshopu jsem udělal vždy co bylo potřeba. novotny91@seznam.cz
Diky, tak snad vyreseno, mrkni levy horni roh. Kdyby ale cokoliv urcitze se rad ozvu
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné :), ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Booster11
Začínám

Příspěvek od Booster11 »

👍👍👍
Odpovědět