Koupim hlavni stojan ST 750
Re: Koupim hlavni stojan ST 750
Valecek jsme bodli podle oka, ale samozrejme to nebylo punktlich.Takze odriznout a bodnout pod masinou. Na zkousku super, zaznacime jeho pozici, dame ven a pekne zavarime. Co sem mel problem, tak vydelat dlouhej sroub, co je spojen s ramem a pak ho provlikas temi dvemi oky. To jsem musel jeste povolit sroub u stupacky a sel z tezka ven. Zabrousil jsem ho pak kolem hlavy a dal tam podlozku. Srouby dam novy s delsim zavitem. Vytocit z hlazenky na soustruhu...Konstrukce super, jen pod ty nozky dam jeste jeden plochac at je to zadni kolo vic ve vzduchu. Jak to bude na finis hodim treba nejakou fotku.. Az pichnu nekdy na poli dusi a budu moci dat masinu na central, vzdycky si na tebe vzpomenu:-)))))
Re: Koupim hlavni stojan ST 750
Ahoj. A to já ti zase přeju, ať nemáš těch defektů hodně. Poděkování spíš patří mému kamarádovi, který si ten stojan koupil a já ho jenom obšlehnul a dál distribuuji. Oni k tomu posílají šrouby s válcovou hlavou na imbusový klíč. Takže to tam jde líp, než s klasickou šestihrannou hlavou. Některý ty věci se musejí holt dodělat na motorce a vypilovat podle sebe. Na tý vejšce záleží jak máš třeba unavený tlumiče atd, prostě jak má vysoko motka břicho. Za fotky budeme všichni rádi.