Dnesni CMN - 5.10.2007
Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13
Dnesni CMN - 5.10.2007
Tak v dnesnich CMN 5.10.2007 je clanek - Prima konkurence Afriky Twin....
Nechapu proc konkurence, kdyz je lepsi ze :lol:
Nechapu proc konkurence, kdyz je lepsi ze :lol:
Nedá mi to takže :evil:
Dobrá - centrál nemá nastavovací kolečko pod sedadlem, ale nastavitelnej je. Maximálku mám v TP 190 a v praxi není problém mít ručku na cifře začínající 2 (což mimochodem většina testů potvrzuje). O stabilitě bych doved polemizovat, protože když jsem se "honil" s SV 650 který je prej úžasně stabilní, měl nad 160 v táhlých zatáčkách problémy on a ne já s E-07... 2 Afriky na kterých jsem jel se ani dole (pod 3000ot) ani nahoře (nad 7000ot) nechovali zdaleka tak agilně jako moje XTZ, takže slavný Vmotor mě nijak netankuje. A o tom, že na řidiče táhne se snad ani nebudu zmiňovat. První co mě na Africe překvapilo bylo to, že mi kurevsky fouká na břicho a na nohy, což z XTZ neznám. Spotřeba se tady řešila, k tomu se nebudu vracet... Je to VŮL
Dobrá - centrál nemá nastavovací kolečko pod sedadlem, ale nastavitelnej je. Maximálku mám v TP 190 a v praxi není problém mít ručku na cifře začínající 2 (což mimochodem většina testů potvrzuje). O stabilitě bych doved polemizovat, protože když jsem se "honil" s SV 650 který je prej úžasně stabilní, měl nad 160 v táhlých zatáčkách problémy on a ne já s E-07... 2 Afriky na kterých jsem jel se ani dole (pod 3000ot) ani nahoře (nad 7000ot) nechovali zdaleka tak agilně jako moje XTZ, takže slavný Vmotor mě nijak netankuje. A o tom, že na řidiče táhne se snad ani nebudu zmiňovat. První co mě na Africe překvapilo bylo to, že mi kurevsky fouká na břicho a na nohy, což z XTZ neznám. Spotřeba se tady řešila, k tomu se nebudu vracet... Je to VŮL
Naprosto s tebou souhlasim a to jsem Africu melpeta píše:Nedá mi to takže :evil:
-
Piwell
- Už něco vím
- Bydliště: Cerhovice - Hořovicko, okr. Beroun, západní část středních Čech :-)
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dnesni CMN - 5.10.2007
Já Afriku sice neměl, ale když jsem se na ní svezl, velice mě zklamala vzhledem k tomu jaký se o ní pějou ódy. Jednak sedlo a celkově posez na nic - pořád jsem se kopal kolenama o idiotský hrany na nádrži. Kapotáž je na ní moc vepředu takže tam na mě taky pěkně táhlo. O přístrojovce se ani nemá cenu bavit. Podvozek i sedlo nižší. A motor? Když srovnám s XTZ tak jenom hezkej zvuk V2. Nic víc - je relativně tvrdej, výkonem taky neoslní, pásmo použitelných otáček nic moc a ty vibrace ....
No prostě boží SuperTénérka :-)
- supertenere
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
:!: ... tu nie je čo riešiť !!! ... XTZ je proste lepšia !!! :lol: :lol: :lol:
admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
-
Fill
- Zlepšuju se
- Kontaktovat uživatele:
A co se da pouzit jako nastupce XTZ ????
Necce se mi ty motorky jmenovat ale ani jedna neprichazi v uvahu, snad ted nove BMW F 800 GS
Jsem zvedav na recenze.
Fill
Necce se mi ty motorky jmenovat ale ani jedna neprichazi v uvahu, snad ted nove BMW F 800 GS
Jsem zvedav na recenze.
Fill
Naprosto s tebou souhlasim, jen jestli fakt udelaji nove S10 s 1200ccm motorem, pak tu opet nebude nastupce, ale nejaky monstrozni bike ktery bude podobny 1200GSFil XTZ píše:A co se da pouzit jako nastupce XTZ ????
Jsem zvedav na recenze.
Fill
Dost bych se primlouval za technicke vylepseni S10 s motorem TDM900 a upravenim vykonu a prevodovkou S10. Bylo by to naprosto dostacujici
Diskuze ohledne nastupci je zde v UK
http://www.xtz750.com/viewtopic.php?f=14&t=1922
-
dodoxtz
- Začínám
- Kontaktovat uživatele:
panove minulej tyden sem mel cest potkat na vlastni oci prvni realnou konkurenci Supertenere http://benelli.katalog-motocyklu.cz/mot ... -amazonas/ na fotkach ujde v realu je to bomba i kdyz nejaky doplnky by taky snesla ,kryt pod motor atd.
Noo vypada to zajimave, jen to nebude velka produkce, vyfuky to ma pod motorem, takze to nebude tak vysoke, ve predu je 19 misto 21. :oops:dodoxtz píše:panove minulej tyden sem mel cest potkat na vlastni oci prvni realnou konkurenci Supertenere http://benelli.katalog-motocyklu.cz/mot ... -amazonas/ na fotkach ujde v realu je to bomba i kdyz nejaky doplnky by taky snesla ,kryt pod motor atd.
-
dodoxtz
- Začínám
- Kontaktovat uživatele:
s tou vyskou bych si problem nedelal celkove je vyssi nez tenerka je nadherne stihla a vedle stal Varan jako malej baculatej budulinek. Ted abych se bal hondaru. http://moto.it/usato/usato03.asp?EID=1645310 takto se da sehnat za pouhych 250 000 takze to zas neni konkurence,ale za par let az TNRe doslouzej.... Takova trochu aby vyjela nova STNRe 1200, snad.
dodoxtz píše:s tou vyskou bych si problem nedelal celkove je vyssi nez tenerka je nadherne stihla a vedle stal Varan jako malej baculatej budulinek. Ted abych se bal hondaru. http://moto.it/usato/usato03.asp?EID=1645310 takto se da sehnat za pouhych 250 000 takze to zas neni konkurence,ale za par let az TNRe doslouzej.... Takova trochu aby vyjela nova STNRe 1200, snad.
Mne osobne se zda 1200 az moc, bude to pak o to vetsi vaha. Objem do litru je idealni