Dnesni CMN - 5.10.2007

Vo cem? Vo čemkoliv, připomínky, podněty..

Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13

Odpovědět
jenik
Site Admin

Dnesni CMN - 5.10.2007

Příspěvek od jenik »

Tak v dnesnich CMN 5.10.2007 je clanek - Prima konkurence Afriky Twin....

Nechapu proc konkurence, kdyz je lepsi ze :lol:
peta
Vím čím dál tím víc

Příspěvek od peta »

:x teda taky mě ten článek celkem naštval. Proč tam píše kraviny? XTZ podle autora nemá nastavitelnej zadní centrál, maximálku kolem 180 a nad 160 je nestabilní, a odspodu (pod 6000ot) netáhne... Vadí mu jinak nastavené ručičky budíků v klidové poloze (jedna vodorovně druhá svisle) a vysoká spotřeba...
peta
Vím čím dál tím víc

Příspěvek od peta »

Nedá mi to takže :evil:
Dobrá - centrál nemá nastavovací kolečko pod sedadlem, ale nastavitelnej je. Maximálku mám v TP 190 a v praxi není problém mít ručku na cifře začínající 2 (což mimochodem většina testů potvrzuje). O stabilitě bych doved polemizovat, protože když jsem se "honil" s SV 650 který je prej úžasně stabilní, měl nad 160 v táhlých zatáčkách problémy on a ne já s E-07... 2 Afriky na kterých jsem jel se ani dole (pod 3000ot) ani nahoře (nad 7000ot) nechovali zdaleka tak agilně jako moje XTZ, takže slavný Vmotor mě nijak netankuje. A o tom, že na řidiče táhne se snad ani nebudu zmiňovat. První co mě na Africe překvapilo bylo to, že mi kurevsky fouká na břicho a na nohy, což z XTZ neznám. Spotřeba se tady řešila, k tomu se nebudu vracet... Je to VŮL
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

peta píše:Nedá mi to takže :evil:
Dobrá - centrál nemá nastavovací kolečko pod sedadlem, ale nastavitelnej je. Maximálku mám v TP 190 a v praxi není problém mít ručku na cifře začínající 2 (což mimochodem většina testů potvrzuje). O stabilitě bych doved polemizovat, protože když jsem se "honil" s SV 650 který je prej úžasně stabilní, měl nad 160 v táhlých zatáčkách problémy on a ne já s E-07... 2 Afriky na kterých jsem jel se ani dole (pod 3000ot) ani nahoře (nad 7000ot) nechovali zdaleka tak agilně jako moje XTZ, takže slavný Vmotor mě nijak netankuje. A o tom, že na řidiče táhne se snad ani nebudu zmiňovat. První co mě na Africe překvapilo bylo to, že mi kurevsky fouká na břicho a na nohy, což z XTZ neznám. Spotřeba se tady řešila, k tomu se nebudu vracet... Je to VŮL
Naprosto s tebou souhlasim a to jsem Africu mel :wink: ..
Piwell
Už něco vím
Bydliště: Cerhovice - Hořovicko, okr. Beroun, západní část středních Čech :-)
Kontaktovat uživatele:

Re: Dnesni CMN - 5.10.2007

Příspěvek od Piwell »

Já Afriku sice neměl, ale když jsem se na ní svezl, velice mě zklamala vzhledem k tomu jaký se o ní pějou ódy. Jednak sedlo a celkově posez na nic - pořád jsem se kopal kolenama o idiotský hrany na nádrži. Kapotáž je na ní moc vepředu takže tam na mě taky pěkně táhlo. O přístrojovce se ani nemá cenu bavit. Podvozek i sedlo nižší. A motor? Když srovnám s XTZ tak jenom hezkej zvuk V2. Nic víc - je relativně tvrdej, výkonem taky neoslní, pásmo použitelných otáček nic moc a ty vibrace ....
No prostě boží SuperTénérka :-)
supertenere
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od supertenere »

:!: ... tu nie je čo riešiť !!! ... XTZ je proste lepšia !!! :lol: :lol: :lol:
admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
Fill
Zlepšuju se
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fill »

A co se da pouzit jako nastupce XTZ ????
Necce se mi ty motorky jmenovat ale ani jedna neprichazi v uvahu, snad ted nove BMW F 800 GS
Jsem zvedav na recenze.

Fill
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Fil XTZ píše:A co se da pouzit jako nastupce XTZ ????
Necce se mi ty motorky jmenovat ale ani jedna neprichazi v uvahu, snad ted nove BMW F 800 GS
Jsem zvedav na recenze.

Fill
Naprosto s tebou souhlasim, jen jestli fakt udelaji nove S10 s 1200ccm motorem, pak tu opet nebude nastupce, ale nejaky monstrozni bike ktery bude podobny 1200GS
Dost bych se primlouval za technicke vylepseni S10 s motorem TDM900 a upravenim vykonu a prevodovkou S10. Bylo by to naprosto dostacujici :), ale to je jen muj subjektivni dojem. :D
Diskuze ohledne nastupci je zde v UK
http://www.xtz750.com/viewtopic.php?f=14&t=1922
dodoxtz
Začínám
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dodoxtz »

panove minulej tyden sem mel cest potkat na vlastni oci prvni realnou konkurenci Supertenere http://benelli.katalog-motocyklu.cz/mot ... -amazonas/ na fotkach ujde v realu je to bomba i kdyz nejaky doplnky by taky snesla ,kryt pod motor atd.
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

dodoxtz píše:panove minulej tyden sem mel cest potkat na vlastni oci prvni realnou konkurenci Supertenere http://benelli.katalog-motocyklu.cz/mot ... -amazonas/ na fotkach ujde v realu je to bomba i kdyz nejaky doplnky by taky snesla ,kryt pod motor atd.
Noo vypada to zajimave, jen to nebude velka produkce, vyfuky to ma pod motorem, takze to nebude tak vysoke, ve predu je 19 misto 21. :oops:
dodoxtz
Začínám
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dodoxtz »

s tou vyskou bych si problem nedelal celkove je vyssi nez tenerka je nadherne stihla a vedle stal Varan jako malej baculatej budulinek. Ted abych se bal hondaru. http://moto.it/usato/usato03.asp?EID=1645310 takto se da sehnat za pouhych 250 000 takze to zas neni konkurence,ale za par let az TNRe doslouzej.... Takova trochu aby vyjela nova STNRe 1200, snad.
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

dodoxtz píše:s tou vyskou bych si problem nedelal celkove je vyssi nez tenerka je nadherne stihla a vedle stal Varan jako malej baculatej budulinek. Ted abych se bal hondaru. http://moto.it/usato/usato03.asp?EID=1645310 takto se da sehnat za pouhych 250 000 takze to zas neni konkurence,ale za par let az TNRe doslouzej.... Takova trochu aby vyjela nova STNRe 1200, snad.

Mne osobne se zda 1200 az moc, bude to pak o to vetsi vaha. Objem do litru je idealni :)
Odpovědět