Ahoj chlapci,
bohužel musím z finančních a časových důvodů prodat svůj stroj, představa je 42tis kč. Je to sice stařenka r.v. 90, ale v celkem dobré kondici, hlavně jsem do ní něco už narval, asi před 3tis byla na rozvodech, musel jsem dělat nové svody (jsou od CREPTUSe) spolu s novým výfukem, který má kónusovou koncovku, která si myslím, že k tomu docela pásne. Měnil jsem regulátor napětí orig. -> Ignitech, který se již v pohodě uchladí, neb má chladič jako kráva. Asi před 200 km jsem měnil olej (Motul polosyntetika) a olejový filtr a v neposlední řadě jsem před cca 500km dával nové svíčky NGK Iridium. Dnes (15.7.2016) mám hotovou technickou, tekže když se domluvíme rychle (do 14ti dnů) je možné si odpustit evidenční kontrolu, neb technická ji nahrazuje, právě těch 14 dnů. Nakonec přikládám odkaz na fotky https://drive.google.com/open?id=0B7dMu ... 2o0MjgxQjA , leštěnka to rozhodně není, ale určitě ještě odvede spoustu poctivé práce. Nakonec snad jen že má najeto zatím necelých 70tis. při prodeji to může být malinko více. Kdyby jste někdo měli zájem možná radši volejte na 608053556, nebo piště na mail petr.cesenek@procel.cz. Mám teď mraky práce, tak to možná bude rychlejší, ahoj Endu.
Prodej Tenerky r.v.90
Re: Prodej Tenerky r.v.90
Ahoj snižuju cenu na 35tis. Tak kdyby jste měli někdo zájem, tak se ozvěte.
Re: Prodej Tenerky r.v.90
Ahoj všichni,
tak už je prodaná takže už to není aktuální.
tak už je prodaná takže už to není aktuální.