xtz 750 otloukanek
-
vojtik88
- Vím čím dál tím víc
xtz 750 otloukanek
Zdarec panove po tel dohodě z jenikem to davám i sem situace je taková že jsem ve sračkach a musím pustit svoji tenerku kterou jsem odložil , moto samozdřějmě funguje a je po stk a v předu je nova 08ka ale ma sve mouchy
jinač 61000 namotano motor ma mit 0 20k min org motor na dily k tomu ladak gianelli,viší plexi, kratši kosti,v předu panceřove hadice,dakar mřižka, padaky,zasuvka,nově potahle sedlo,nove blinkry,rám komaxit, olej pravidelně měněny + hromada dilu k tomu
tenerka je odstrojena a plasty jsou u lakirnika a ted cenovka tu bych viděl na 35000 a když to zmizne do neděle tak 5k dolu joo předni vydle je třeba udělat a spoustu detailu vychytat
http://vojtik88.rajce.idnes.cz/zborka_-uz_nikdy/ aktualni foto rano a jsem z Třebotova
prosím jen sms blbne mi signal dík vojta
777823618
jinač 61000 namotano motor ma mit 0 20k min org motor na dily k tomu ladak gianelli,viší plexi, kratši kosti,v předu panceřove hadice,dakar mřižka, padaky,zasuvka,nově potahle sedlo,nove blinkry,rám komaxit, olej pravidelně měněny + hromada dilu k tomu
tenerka je odstrojena a plasty jsou u lakirnika a ted cenovka tu bych viděl na 35000 a když to zmizne do neděle tak 5k dolu joo předni vydle je třeba udělat a spoustu detailu vychytat
http://vojtik88.rajce.idnes.cz/zborka_-uz_nikdy/ aktualni foto rano a jsem z Třebotova
prosím jen sms blbne mi signal dík vojta
777823618
- MotoTraveller
- Dobrovolný přispěvatel 2022

Re: xtz 750 otloukanek
To mne mrzí :-(. Držím ti palce ať se ze sraček co nejdřív vykřešeš. Co jsem koukal na fotky dal jsi do ní kupu práce. Nevím jestli by ti někdo s fora mohl pomoct a třeba půjčit, ale já i když bych rád, tak jsem se ze sraček taky ještě nedostal, ale asi jsem na tom líp než ty, když už jí musíš dát pryč :-(
Škoda že jsi to sem nedal dříve . přijel bych.
Aktualni foto je jake?
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
-
vojtik88
- Vím čím dál tím víc
Ja dřiv nevěděl že to budou takove sračky , to viš že se do prodeje nehrnu 
http://vojtik88.rajce.idnes.cz/Xtz_750/
http://vojtik88.rajce.idnes.cz/Xtz_750/
-
vojtik88
- Vím čím dál tím víc
Jooo a zanovni předni desky a hlinikem našopovane svody
-
vojtik88
- Vím čím dál tím víc
Zdravim panove !! Tak už se nějak davam dohromady ,tenerka zustala doma tak ji začinam trochu reinkarnovat
jenže jsem byl okraden
nenabizel tu někdo na foru komplet plasty na tenerku ?? Z okoli prahy ?? Dík moc za info Vojta
copak? přišel jsi o plasty?vojtik88 píše:Zdravim panove !! Tak už se nějak davam dohromady ,tenerka zustala doma tak ji začinam trochu reinkarnovatjenže jsem byl okraden
nenabizel tu někdo na foru komplet plasty na tenerku ?? Z okoli prahy ?? Dík moc za info Vojta
-
vojtik88
- Vím čím dál tím víc
Jj no lakyrnik zmizel ze světa i z plasty na tenerku
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022

- Kontaktovat uživatele:
Čau Vojto,
tak nahoď jméno, adresu a kontakty toho lakýru sem do vlákna, ať se jednak nenachytá někdo další a za druhý kdyby na něj někdo narazil, ať Ti může dát echo, případně ho udeřit po čuni
Snad už jsi v pohodě, držim palce
s.
EDIT: Překlep...
tak nahoď jméno, adresu a kontakty toho lakýru sem do vlákna, ať se jednak nenachytá někdo další a za druhý kdyby na něj někdo narazil, ať Ti může dát echo, případně ho udeřit po čuni
Snad už jsi v pohodě, držim palce
s.
EDIT: Překlep...
Naposledy upravil(a) shantis dne pon kvě 02, 2016 11:16 pm, celkem upraveno 1 x.
Mám tu jeden podsedlový plast a dva boční. ale všechny ty plasty jsou na opravu
-
vojtik88
- Vím čím dál tím víc
Ahoj ! Noo čislo neni funkčni a nikdo o něm nevi a naposledy ho vyděli na zbraslavi , doufam že to neskončilo někde ve žlute popelnici
Noo daři se až moc!
jsem bez not
tak akurat dostavuji nissana a pruběžně tenerku
Dik za nabidku a pošli mi prosím do sz co za to dík
Noo daři se až moc!
Dik za nabidku a pošli mi prosím do sz co za to dík
-
vojtik88
- Vím čím dál tím víc
Ahoj kluci tak už je zase na prodej
akurat cenofku jsem dal 29 a možna i nějaka sleva
Neblazni, je ji skoda... kde mas inzerat?vojtik88 píše:Ahoj kluci tak už je zase na prodejakurat cenofku jsem dal 29 a možna i nějaka sleva
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
-
bonnyes
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
S Vojtou jsem domluvenej. Pravděpodobně bude pokračovat pod mojí prdelí..