tricka
Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13
-
Davy
- Začínám
- Kontaktovat uživatele:
tricka
Chtel bych si nechat udelat tricko na tema XTZ750. Predstava asi takovahle: na zadech asi ten znamej obrazek "ghost view", ten rez motorkou a vepredu vlevo malej znak yamahy a napis XTZ 750 Supertenere. Sel by do toho nekdo se mnou? Vic kusu by mohlo vyjit levnejs. Me totiz desne serou Hondaci s tema modrejma trickama Africa Twin 8)
Re: tricka
Jsem pro, jen to hod prosim na papir - obrazek. To pak vsichni musime byt jen 750?? :lol: :lol:Davy píše:Chtel bych si nechat udelat tricko na tema XTZ750. Predstava asi takovahle: na zadech asi ten znamej obrazek "ghost view", ten rez motorkou a vepredu vlevo malej znak yamahy a napis XTZ 750 Supertenere. Sel by do toho nekdo se mnou? Vic kusu by mohlo vyjit levnejs. Me totiz desne serou Hondaci s tema modrejma trickama Africa Twin 8)
Jsem ceste proto udelat nejake male zdurazneni ze je nas hodne a aby to bylo mezinarodni 8)
8) s kvalitní inkoustovou tiskárnou a nažehlovací fólií dokážeš opravdové divy
Dělal jsem si ho doma. Mám oskenovaný origo nálepky na XTZ - než na motoku přišel novej lak s polepama, oskenoval jsem si ty nádherný nápisy Super TÉNÉRÉ. Pak jsem jednoho krásnýho dne neměl co dělat a hodil jsem to na triko. Nečekal jsem žádnou velkou životnost, ale moje druhá polovička to dává do pračky na program "ruční praní" a i po takový době to nevypadá zle... To víš, Canon tiskárna a Canon inkousty - drahý jak pes, ale trvanlivý (narozdíl od neorigo inkoustů za čtvrtinovou cenu :shock:
Dělal jsem si ho doma. Mám oskenovaný origo nálepky na XTZ - než na motoku přišel novej lak s polepama, oskenoval jsem si ty nádherný nápisy Super TÉNÉRÉ. Pak jsem jednoho krásnýho dne neměl co dělat a hodil jsem to na triko. Nečekal jsem žádnou velkou životnost, ale moje druhá polovička to dává do pračky na program "ruční praní" a i po takový době to nevypadá zle... To víš, Canon tiskárna a Canon inkousty - drahý jak pes, ale trvanlivý (narozdíl od neorigo inkoustů za čtvrtinovou cenu :shock:
-
Radek
Re: tricka
Já bych se určitě přidal. Líbí se mi i vymyšlené provedení. :idea:Davy píše:Chtel bych si nechat udelat tricko na tema XTZ750. Predstava asi takovahle: na zadech asi ten znamej obrazek "ghost view", ten rez motorkou a vepredu vlevo malej znak yamahy a napis XTZ 750 Supertenere. Sel by do toho nekdo se mnou? Vic kusu by mohlo vyjit levnejs. Me totiz desne serou Hondaci s tema modrejma trickama Africa Twin 8)
- supertenere
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No my sme troska popredu
... kukni
http://www.supertenere.sk/bieletricko42007.jpg
... a taktiez siltovky a dazdniky 8)
http://www.supertenere.sk/bieletricko42007.jpg
... a taktiez siltovky a dazdniky 8)
admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
-
Davy
- Začínám
- Kontaktovat uživatele:
no, snimac ze zigulika, prichycenej na ram a pripojenej hadici. (Ten tvuj sroub mi statik nedoporucil, prej se driv nebo pozdejs uklepe, vrtana M10 je slaba). Ukazatel bude diodovej ze SMD LED po 0.5 atm s kontrolkama tlaku voleje, rozsviceni svetel a napeti v siti. Po zmacknuti tlacitka bude ukazovat napeti na baterce. Asi to bude generovat jeste neco jako Master Warning, coz bude ta neobsazena kontrolka na palubce, protoze tohle bude bokem a rozsviceny kontrolky bych si nemusel vsimnout. Rizeny to bude procesorem PIC16F628, kterej bude zaroven rovnat nelinearitu snimace.
Doufam ze to nejak hodis na papirDavy píše:no, snimac ze zigulika, prichycenej na ram a pripojenej hadici. (Ten tvuj sroub mi statik nedoporucil, prej se driv nebo pozdejs uklepe, vrtana M10 je slaba). Ukazatel bude diodovej ze SMD LED po 0.5 atm s kontrolkama tlaku voleje, rozsviceni svetel a napeti v siti. Po zmacknuti tlacitka bude ukazovat napeti na baterce. Asi to bude generovat jeste neco jako Master Warning, coz bude ta neobsazena kontrolka na palubce, protoze tohle bude bokem a rozsviceny kontrolky bych si nemusel vsimnout. Rizeny to bude procesorem PIC16F628, kterej bude zaroven rovnat nelinearitu snimace.
-
Davy
- Začínám
- Kontaktovat uživatele:
Tak to predpokladam ze to mas z ocele. Ale je tam pomerne velka hmotnost snimace na dlouhym rameni a cely to drzi na M10 a jeste k tomu vrtanym a jeste se to do toho malyho prurezu sbiha skokem, takze koncentrator napeti. No a cely to dost vibruje. To je rozbor od strojaru (aspon to co jsem si zapamatoval), ja tomu tolik nehovim. Uprimne receno, prvni reakce naseho statika kdyz jsem se ho na to zeptal byla ze ten kdo to vymyslel je blazen.
Ale oni nasi strojari premejslej trochu jinak. Kdyz se porusi tesnost na mazacim okruhu leteckyho motoru, tak to muze znamenat katastrofu, tady to neni tak horky.