Sedlo xtz
-
Messy666
- Začínám
- Kontaktovat uživatele:
Sedlo xtz
Zdravim mam prosbu nema nebo nevali se nekomu nejake stare sedlo na S10?? Poridil jsem ted sveho "mazlika" a mam krapitem problem se zastavenim :-D Ten kdo me videl na podzimnim offu v milovicich chape :-D Mam v planu ubrat ale nechce se mi znicit jedine co mam :-/ Dekuji
Re: Sedlo xtz
jestli to dobre chapu tak mas origo sedlo a potrebujes snizovane, ja bych to pptreboval prave opacne, nahodim fotku a mohli bysme vymenit trebas...Messy666 píše:Zdravim mam prosbu nema nebo nevali se nekomu nejake stare sedlo na S10?? Poridil jsem ted sveho "mazlika" a mam krapitem problem se zastavenim :-D Ten kdo me videl na podzimnim offu v milovicich chape :-D Mam v planu ubrat ale nechce se mi znicit jedine co mam :-/ Dekuji
-
Messy666
- Začínám
- Kontaktovat uživatele:
Tak urcite by jsme se mohly domluvit ;-) odkud jsi??tomtener píše:jestli to dobre chapu tak mas origo sedlo a potrebujes snizovane, ja bych to pptreboval prave opacne, nahodim fotku a mohli bysme vymenit trebas...Messy666 píše:Zdravim mam prosbu nema nebo nevali se nekomu nejake stare sedlo na S10?? Poridil jsem ted sveho "mazlika" a mam krapitem problem se zastavenim :-D Ten kdo me videl na podzimnim offu v milovicich chape :-D Mam v planu ubrat ale nechce se mi znicit jedine co mam :-/ Dekuji
Cau, jsem ze zlina, odpoledne sem nahodim fotku at se muzes podivat, ty bys mohl dat taky foto, tomMessy666 píše:Tak urcite by jsme se mohly domluvit ;-) odkud jsi??tomtener píše:jestli to dobre chapu tak mas origo sedlo a potrebujes snizovane, ja bych to pptreboval prave opacne, nahodim fotku a mohli bysme vymenit trebas...Messy666 píše:Zdravim mam prosbu nema nebo nevali se nekomu nejake stare sedlo na S10?? Poridil jsem ted sveho "mazlika" a mam krapitem problem se zastavenim :-D Ten kdo me videl na podzimnim offu v milovicich chape :-D Mam v planu ubrat ale nechce se mi znicit jedine co mam :-/ Dekuji
-
madylko
- Dobrovolný přispěvatel 2022

Hoši mám doma taky jedno sedlo navíc,dostal jsem ho od Bonnyese.takže jestli ho nutně nepotřebuje tak je volné.Jinak já jsem si nechával sedlo předělávat firmou DDT custom a je fakt luxusní..můžete na něj mrknout v odkazu Madýlkovo XTZ...
Zdarec
Zdarec
foto bude az dnes , vcera jsem nestihal,, tMessy666 píše:Tak urcite by jsme se mohly domluvit ;-) odkud jsi??tomtener píše:jestli to dobre chapu tak mas origo sedlo a potrebujes snizovane, ja bych to pptreboval prave opacne, nahodim fotku a mohli bysme vymenit trebas...Messy666 píše:Zdravim mam prosbu nema nebo nevali se nekomu nejake stare sedlo na S10?? Poridil jsem ted sveho "mazlika" a mam krapitem problem se zastavenim :-D Ten kdo me videl na podzimnim offu v milovicich chape :-D Mam v planu ubrat ale nechce se mi znicit jedine co mam :-/ Dekuji
nebo jestli,mas facebook tak si me najdi, Tomáš Odstrčil, mam tam na uvodni fotce to sedlo...tomtener píše:foto bude az dnes , vcera jsem nestihal,, tMessy666 píše:Tak urcite by jsme se mohly domluvit ;-) odkud jsi??tomtener píše: jestli to dobre chapu tak mas origo sedlo a potrebujes snizovane, ja bych to pptreboval prave opacne, nahodim fotku a mohli bysme vymenit trebas...