Máš to v emailuMotoTraveller píše:Ahoj Radusi co je to za kufry? Jeden jsem si rozštípal v LA. Zatím ahoj Dave
Opět nějaké díly XTZ
Re: Opět nějaké díly XTZ
- MotoTraveller
- Dobrovolný přispěvatel 2022

Ahoj Radusi děkuju za e-mail, ale tyto kufry mi tam nepásnou. Zatím ahoj Dave
Budu tu mít i sedlo, kdyby měl někdo zájem
- shantis

- Kontaktovat uživatele:
Čau Radku,
možná bych měl zájem, ale nesmí bejt vybraný ani prosezený. Mam sedlo s vybráním pro jezdce a na delší trasy je to utrpení, v Uzbekistánu už jsem nevěděl jak na tom sedět, aby nebolela
Foto by nebylo?
Díky.
s.
možná bych měl zájem, ale nesmí bejt vybraný ani prosezený. Mam sedlo s vybráním pro jezdce a na delší trasy je to utrpení, v Uzbekistánu už jsem nevěděl jak na tom sedět, aby nebolela
Foto by nebylo?
Díky.
s.
odkaz: http://radus88.rajce.idnes.cz/kufry_xtz#IMG_0289.jpg
Franto je to sedlo viz odkaz výše. Je vybrané a není už originál takže je to spíš na přečalounění. (a navíc modré
) Myslím si že už se bude špatně shánět sedlo aby nebylo prosedlé nebo poškozené. Jediná možnost nechat si potáhnout své stávající.
Franto je to sedlo viz odkaz výše. Je vybrané a není už originál takže je to spíš na přečalounění. (a navíc modré
- shantis

- Kontaktovat uživatele:
Tak drobet prosezený se dá zkousnout, ale to moje už je prkno. Necham ho teda asi vycpat a potáhnout.
Každopádně díky.
s.
Každopádně díky.
s.
Kámoš prodává originál výfuk v pěkném stavu za 1200 Kč tak dejte vědět kdyby jste někdo potřeboval.
mozna budu ja , sundam kryt a mrknu na nej, trosku mi,to zacalo prdet tak uvidim jestli bude stacit zavarit...
krasavec!!!