CRASH kemp
Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13
CRASH kemp
Tak při včerejším se rozloučením s Asijskou expedicí ,při odjezdu z areálu kempu, jsem se vyválel jak to prasca. Takže ti ,kdo to neviděli,buďte rádi a kdo to viděl ,tak ať na to rychle zapomene.Přeji klukům mnoho cestovních zážitků a bezproblémový chod expedice tam i zpět .nazdar
-
madylko
- Dobrovolný přispěvatel 2022

Re: CRASH kemp
Sice jsem to neviděltimomas píše:Tak při včerejším se rozloučením s Asijskou expedicí ,při odjezdu z areálu kempu, jsem se vyválel jak to prasca. Takže ti ,kdo to neviděli,buďte rádi a kdo to viděl ,tak ať na to rychle zapomene.Přeji klukům mnoho cestovních zážitků a bezproblémový chod expedice tam i zpět .nazdar
jsem ok stačil jsem seskočit ,mašina taky ok ,schytal to padák
-
madylko
- Dobrovolný přispěvatel 2022

tak to je cajk.pěkně jste to tam vohulily a najednou rána jak kráva.hlavní tedy je že se nic nestalo.timomas píše:jsem ok stačil jsem seskočit ,mašina taky ok ,schytal to padák
Jak se to stalo, nahodis fotky jak dopadla S10?timomas píše:jsem ok stačil jsem seskočit ,mašina taky ok ,schytal to padák
Hlavne ze jsi celej a v pohode!!!!!!!
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
Bohužel to viděla jen celá moje rodinka, ale já byl zrovna na dříví na gril.....
.....Ale vyprávěli mi to barvitě děti ( i žena ).....
A já jsem musel slíbit, že takhle teda nejezdim...naivky
....jo a a abych to upravil na pravou míru, já jsem kempoval s rodinkou s karavanem na Rozkoši.
Najednou v noci koukám se přiženou tři tenerky...ráno jsem je navštívil, tak se divili, že nevím o srazu....
A kde je nějaký vlákno ??? Jsem nenašel. Ale nakonec jsme se sešli a popili a rozloučil jsem se s účastníkama
akce Cenntrální Asie......respekt kluci....a hodně štěstí....
Stejně jako Florianovi a Shantisovi a dalším.....
Maty
A já jsem musel slíbit, že takhle teda nejezdim...naivky
....jo a a abych to upravil na pravou míru, já jsem kempoval s rodinkou s karavanem na Rozkoši.
Najednou v noci koukám se přiženou tři tenerky...ráno jsem je navštívil, tak se divili, že nevím o srazu....
A kde je nějaký vlákno ??? Jsem nenašel. Ale nakonec jsme se sešli a popili a rozloučil jsem se s účastníkama
Maty
To bylo teda stestiMati píše:Bohužel to viděla jen celá moje rodinka, ale já byl zrovna na dříví na gril.....
A já jsem musel slíbit, že takhle teda nejezdim...naivky![]()
Maty
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin