epidem píše:neblbni, takovou krasavici co máš už asi těžko seženeš........
ještě ji jinde kromě forka tady neinzeruju.. ale Tété-erko už inzeruju. se uvidí ještě jestli ji dám nebo nedám
jojo zdraví nejpřednější.. říkal jsem si, jsem mladej.. to je v pohodě.. no a podívejte se... musím svoji situaci nějak přehodnotit a dát se dohromady
nejen krasavici, ale i takovou fajn partu motorkaru nikde jinde nenajdes....
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
to jo! ale nevim jak je to s originalitou.... fotky jsou nic moc.
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
lukaskinsky píše:zdravím je xtz stále k dispozici? díky
Spis si najdi nejakou a nahod tu jeji obrazky, treba ti o ni nekdo rekne vic nebo ti uz podle obrazku poradime co je na ni divne
cau kocko,
prvni rocniky (1989-90) maj jiny zadni stupacky, jiny spinace na riditkach a cerny rafky.
EDIT: mozna je tech rozdilu vic, ale tohle jsou veci, kterejch si vsimnes na prvni (druhej a treti) pohled
jinak k tejhle konkretni masine: mel bych trochu respekt k uhlu ulozeni RZ, nesplnuje vyhlaskou povolenej uhel sklonu.
Tak ať slouží! Když tě vidím v krosovejch hadrech, tak si tam dej rychle padáky. Špatně se plasty spravujou a ještě hůř sháněj jiné. Hoď ji na chlupaté a uvidíme se na nějaké bahnité akci..