POVINNÉ RUČENÍ Yamaha XTZ 750

Prodám, koupím, dám zadara nebo tak něco
madylko
Dobrovolný přispěvatel 2022

POVINNÉ RUČENÍ Yamaha XTZ 750

Příspěvek od madylko »

Zdar páni kolegové. :hmm
nevím jestli je to od věci to tady řešit,ale dnes jsem posílal jedné nejmenované pojištovně výpověd od pojistné smlouvy z důvodu navýšení cenny pojistného. :cash
platil jsem něco okolo 1100kč ročně,a s něakého důvodu mi chtěli navýšit pojistku o 450kč. :cash
Vyplnil jsem si tedy takový předběžný formulář na internetu co mi přišel do e-mailu, :blush a za chvilku mi volala dost ochotná paní :) a doladila se mnou pojistku na mou Tenerku za 975kč ročně. :clap To je dobrý né? :cool
proto by mě zajímalo kolik tak platíte Vy? jestli to není tajné :think
Radus88
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: POVINNÉ RUČENÍ Yamaha XTZ 750

Příspěvek od Radus88 »

to je slušný já platím cca 1100 kč a čekám to navýšení každy den, prý budou navyšovat celkově všechny pojistky.
cihelka
Už něco vím

Příspěvek od cihelka »

Ahoj, já to samý cca 1100 u Alianz...
Plameňák
Zlepšuju se

Příspěvek od Plameňák »

Já mám obě XTZ pojištěný u ČPP, na jednej mám pojistku něco přes 1 700 Kč, ale tam mám asistenci na 45 000 Kč po celý Evropě a u tý druhý platim taky okolo 1 100 Kč. A u tý první sem začínal na 750 Kč a po čtyřech letech sem končil na 1 260 Kč. No a od novýho roku se budou pojistky navyšovat, protože končí amortizace na havarovaný vozidla.
Yamaha Super Tenere 750 r.v.1991, r.v.1996
Je jedno na čem jezdíš, hlavní je, že to má dvě kola a řídítka
epidem
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od epidem »

Mám taky u ČPP , platím cca 1250 a asistensi v Evropě gratis....doufám zítra zjistím detaily :D
mamlin
Zlepšuju se

Příspěvek od mamlin »

já platím něco mezi 1100-1200, pojištěno u ČP, když jesm to na jaře zjištoval, levněji to prý u nich nejde.)
kekoun

Příspěvek od kekoun »

Noa já jako osel 1680 Ká u CPP
kekoun

Příspěvek od kekoun »

madylko píše:Zdar páni kolegové. :hmm
nevím jestli je to od věci to tady řešit,ale dnes jsem posílal jedné nejmenované pojištovně výpověd od pojistné smlouvy z důvodu navýšení cenny pojistného. :cash
platil jsem něco okolo 1100kč ročně,a s něakého důvodu mi chtěli navýšit pojistku o 450kč. :cash
Vyplnil jsem si tedy takový předběžný formulář na internetu co mi přišel do e-mailu, :blush a za chvilku mi volala dost ochotná paní :) a doladila se mnou pojistku na mou Tenerku za 975kč ročně. :clap To je dobrý né? :cool

Kdepak se platí za moto 9 kilo člověče? To ale nesmíš za ceduli vesničky střediskové ne ? :D To je sezonní nebo plná a CPP má slevy pokud nejezdis do zahranici tak bacha na ochotny pani !!! :makeup
Plameňák
Zlepšuju se

Příspěvek od Plameňák »

epidem píše:Mám taky u ČPP , platím cca 1250 a asistensi v Evropě gratis....doufám zítra zjistím detaily :D
Asistenci máš v celý Evropě, ale do výše 5000 Kč, tu sem měl předtím taky a proto sem si jí do Rumunska navýšil o dvakrát 20 tis. Kč.
A ohledně pojistek, záleži na makléři, jaký dá slevy, může dát i slevu oblastního ředitele, ale ty si nechávaj pro známý. Já jí dostal před lety na Varana a z cca 1800 Kč sem se dostal na 750 Kč, to je rozdíl co.
Yamaha Super Tenere 750 r.v.1991, r.v.1996
Je jedno na čem jezdíš, hlavní je, že to má dvě kola a řídítka
madylko

Příspěvek od madylko »

kekoun píše:
madylko píše:Zdar páni kolegové. :hmm

Kdepak se platí za moto 9 kilo člověče? To ale nesmíš za ceduli vesničky střediskové ne ? :D To je sezonní nebo plná a CPP má slevy pokud nejezdis do zahranici tak bacha na ochotny pani !!! :makeup
Teď momentálně v pojištovně Slavie,je to roční pojištění,a můžu i za ceduli té naší vesničky střediskové. :clap a do zahraničí také můžu. :cool
epidem
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od epidem »

Plameňák píše:
epidem píše:Mám taky u ČPP , platím cca 1250 a asistensi v Evropě gratis....doufám zítra zjistím detaily :D
Asistenci máš v celý Evropě, ale do výše 5000 Kč, tu sem měl předtím taky a proto sem si jí do Rumunska navýšil o dvakrát 20 tis. Kč.
A ohledně pojistek, záleži na makléři, jaký dá slevy, může dát i slevu oblastního ředitele, ale ty si nechávaj pro známý. Já jí dostal před lety na Varana a z cca 1800 Kč sem se dostal na 750 Kč, to je rozdíl co.
Taky jsem tu asistenci navyšoval, dokonce myslím na stejnou částku těch 20tis... :nod
epidem
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od epidem »

kekoun píše:Noa já jako osel 1680 Ká u CPP
Mám u čpp víc pojistek, a oni pak dávají větší slevu když tam toho máš víc...navíc všude plný bonus a to už je sakra znát :cash
peto
Zlepšuju se

Příspěvek od peto »

Ni ja na SK platím so všetkými možnými zlavami 1750 Kč v prepočte :angry jak je to možné že to je taký rozdiel ?? naši politici už nevedia čo od dobroty :punch
štěpa
Začínám

Příspěvek od štěpa »

Já u kooperativy 1047,- 90 měsíců bonus při uzavření
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Jak tady pisete o asistenci, jste si jisti ze jde o asistenci na motorky? Co ja vim, tak je to asistence na auta, ktera se na motorky nevztahuje :x . Pred par lety jsem prave tuto asistenci chtel, ale rekli mi ze mam smolika :head
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné :), ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Odpovědět