Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
uz jsem se bal, ze tu najdu fotky svyho motocyglu
u jawky bych tomu rikal nalezovej stav. to asi fakt stalo roky ve vlhkym prostredi
na druhou stranu by motor nemusel bejt vylitanej...
Ještě by pojezdila. Šusplech nepoškrábanej, gumy na stupačkých, kryt výfuku u stupačky neohamtaný. Někdo na ní v roce 1993 zapoměl, že jí má vůbec ve stodole. V takovém stavu jsem vytáhl ze stodoly ve svých 11 letech fichtla a do 16 let na něj balil holky..
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
To je fakt sila a skoro mi to pripada jako umyslny. Kdyz muze mit nekdo ratbike choppera, tak proc ne ST. Na druhou stranu by bylo zajimavy vedet duvod a proc se to dostalo az do takovyho stavu. Ikdyz lidi jsou ruzny a ne vsichni motorky jenom opecovavaj - videl jsem ( nekde v nejakym casopise ) motorku pred renovaci i umyslne zapalit.
...nebo polejt kyselinou. treba to zapaleni resp. politi byla ta renovace do stavu jiz zminenyho rat biku
i kdyz tady to vypada, ze na ni fakt nekdo zapomel a ted ji nasel.
umyl bych to, poladil sprejem, sehnal plasty, stočil tacho. a dovezl do čech jako gáražovanou, nepadenou a jetou důchodcem za 50tis. a on se někdo chytne
dělám si srandu, ale bohužel i toto jsou praktiky prodejců v ČR
A to sem si říkal, že tu co sem pořídil, že je neudržovaná. Proti tejhle mám stav 1A, pár drobností zatuhlý brzdy a lanko spojky, to je proti tejhle jen kosmetická nedokonalost.
Yamaha Super Tenere 750 r.v.1991, r.v.1996
Je jedno na čem jezdíš, hlavní je, že to má dvě kola a řídítka