Lavy prepinac so syticom
Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13
Lavy prepinac so syticom
Strasne ma znervoznuje ten sytic co je original na xtz....a rozmyslal som ze by tam bol idealny lavy prepinac co by mal v sebe ten sytic....vedeli by ste poradit z coho to vziat???...viem ze to treba zobrat z dakej starsej karburatorovej.....ale neaky presny typ by som ocenil
co som videl stare suzuki bandit mali daco take ale nepasuje mi to rozlozenie tlacidiel 
- Edíí
- Zlepšuju se
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lavy prepinac so syticom
Třeba Suzuki 500 GS ...
Ale vzhledem k věku těchto mašin bych se jim snažil projevit trochu úcty a neprznil bych je neoriginálními díly. Další případný majitel bude muset vyvinout nemalé úsilý k sehnání originálu. Tvoje volba.
Ale vzhledem k věku těchto mašin bych se jim snažil projevit trochu úcty a neprznil bych je neoriginálními díly. Další případný majitel bude muset vyvinout nemalé úsilý k sehnání originálu. Tvoje volba.
- Přílohy
-
- ovladac.jpg (71.13 KiB) Zobrazeno 11811 x
Kdo chce, najde způsob. Kdo nechce, najde důvod.
no ja mam este tie prve prepinace 1990.... druhy uzivatel bude jedine ked to kdesi rozflakam alebo mi zas kdesi ukradnu moto
...a jasne ze si stare necham
..len proste men tam ten sytic zavadzia momentalne
....a ked uz to tu mam nacate este sa spytam naco su dobre tie navysenia riaditok? mam 195 cm...normal netvarovane sedlo na zem dociahnem v pohode...koli comu to tam vlastne je ?
- Edíí
- Zlepšuju se
- Kontaktovat uživatele:
Když budeš v terénu stát ve stupačkách, tak abys nemusel být v předklonu.
Kdo chce, najde způsob. Kdo nechce, najde důvod.
uff taq to by som teda potreboval riadne vysoke
běžně tady máme 3cm-byly to ty největší, který byly k výběru. Můj člověk má 180cm a rozhodně lepší, ba dokoncebych snesl ještě výš.Origo je najízdu ve stupačkách hrozně nízko. A případně pozor-nutné zvýšení plexa.
no je t osom si vsimol
budem to musiet dako poriesit...a to plexi budem muset tiez dako inac poreisit , mam to dlhe a furt mi fuci do xichtu
....bud daky deflektor este alebo zmenit sklon..ale skor sklon kedze mi takto drncaju chranice ruk do toho..len neviem jako spravit ten odklon
Koukal jsi se na moji bejvalku? Nekde tu mam i popsanou moji upravu ovladacu a premisteni syticepredy24 píše:Strasne ma znervoznuje ten sytic co je original na xtz....a rozmyslal som ze by tam bol idealny lavy prepinac co by mal v sebe ten sytic....vedeli by ste poradit z coho to vziat???...viem ze to treba zobrat z dakej starsej karburatorovej.....ale neaky presny typ by som ocenilco som videl stare suzuki bandit mali daco take ale nepasuje mi to rozlozenie tlacidiel
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
no niekde som to videl ale uz neviem kde 
Daval jsem oba z první R1ckypredy24 píše:no niekde som to videl ale uz neviem kde
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
s tej R1 je v tom pravom aj plyn ci nie ?
das oba dva ovladace, musi to byt uplne prvni R1, ktera mela karburatorypredy24 píše:s tej R1 je v tom pravom aj plyn ci nie ?
Ovladace jsou novejsi a hezci
admin
admin
no lebovacsinu co som pozeral ma vstavanu plynovu rucku do toho prepinaca
to nevim co myslis, ale ja je tam v pohode dal a rukojet jsem mel originalpredy24 píše:no lebovacsinu co som pozeral ma vstavanu plynovu rucku do toho prepinaca
admin
admin