TOP case
Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022

- Kontaktovat uživatele:
Re: TOP case
zalezi, co mas za kufr a jestli ho planujes sundavat. ja mam plastovej typu GIVI a plotnu mam chycenou primo k hlinikovymu ramecku (kufr moc casto nevyuzivam, tak mam momentalne na plotne chycenou brasnicku s naradim). a treba Fox, co si pamatuju, ma hlinikovej a ma ho chycenej k drzakum bocnich kufru na pevno. moznosti je spousta 
ta givi platna je k tomu nanitovana ci ako to mas ?
Mrkal jsi na moje reseni? Nekde tu je a vydrželo hodnepredy24 píše:neake napady ako uchytit topcase?:) cez daky drziak alebo priamo na tu plotnu co je navrchu
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
hej hej pozeral., a ked to mas takto spravene dostanes sa k uloznemu priestoru co tam je original ??
Prave ze anopredy24 píše:hej hej pozeral., a ked to mas takto spravene dostanes sa k uloznemu priestoru co tam je original ??
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/25167 ... eg-350.php myslis ze toto by sa dalo dako rozumno prerobit ?
vsechno jde predelat, ale osobne doporucuji si sehnat nekoho kdo umi s nerezem a mas to elegantnejsipredy24 píše:http://motocykle.bazos.sk/inzerat/25167 ... eg-350.php myslis ze toto by sa dalo dako rozumno prerobit ?
admin
admin