to máš pravdu....stále nad tím laboruji taky bych nerad něco podcenil, ale plno stejně těžkých mororek má ty řidítka natvrdo (KTM 990 SM, atd.)....no je to na výzkumu, to se asi nezjistí dokud s tím někde nepraštíš, ale zase velkou vědu bych v tom taky nehledal....osobně si myslím že když to dostane fakt pecku tak těch pár milimetrů gumy v těch silenblokách to nezachrání....neřeším to proto že by mě šlo o prachy, ale proto že nové silenbloky nevyřeší žvejkání řidítek.......no ještě uvidíme jesli se mi ozve jedna firma, která je vyrábí, dal jsem jim do požadavku že bych je chtěl pokud možno co nejtužší (navrhovaná serie 10ks. pro začátek, kdybych jim řekl že chci dva tak se na mě vykašloushantis píše:TT bylo hmotnostne trochu nekde jinde. kdyz prastis o zem s s10, bude to vetsi slupa
Silentbloky do řidítek
Re: Silentbloky do řidítek
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022

- Kontaktovat uživatele:
jestli se Ti Radku ozvou s kladnou odpovedi, ja bych si dva vzal. mam uz delsi cas v planu to vymenit, s tim hadem misto riditek je to obcas dost neprijemny 
Naposledy upravil(a) shantis dne stř kvě 08, 2013 12:17 am, celkem upraveno 1 x.
já se určitě také připojím.jednu sadu
-
Wiblyz
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Podle myho je to tam jen kvuli vibracim. Muzu porovnat jaky to je se silentblokama u 3YF a bez silentbloku na TT. Celkove jsou k sobe ty masiny co se motoru a jizdy tejka dost blizko. Je to proste jen zalezitost pohodli pro ruce na delsi cestovani. 3YF nemela diky silentblokum ( pomalu vsude ) na jednovalec celkove skoro zadny vibrace. TT je jak zaba na pechovani povrchu. Kdyz na TT vemu za heft a mrknu do zpetnyho zrcatka, tak tezko identifikuju co je za mnou. Pri klidny jizde je to o neco lepsi, ale neni to zadnej extra pozitek pro oko a ruce to taky cejtej jinak.
Yamaha TT600S 4LW 1996 in white and blue
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022

- Kontaktovat uživatele:
zbyly mi tu silentbloky do riditek, tak kdo by mel zajem, dejte vedet. jsou fungl novy, nepouzity, nerozbaleny. nepouzil jsem je.
puvodni cena: 510,- Kc
nova cena: 510,- Kc
http://shantis.rajce.idnes.cz/XTZ_-_sil ... ek_001.jpg
puvodni cena: 510,- Kc
nova cena: 510,- Kc
http://shantis.rajce.idnes.cz/XTZ_-_sil ... ek_001.jpg