Koupím zadní třmen
Koupím zadní třmen
Koupím zadní třmen na xtz 750 st.Spěchá dojedu si proněj.popř. dobírka.nabídněte 
- supertenere
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupím zadní třmen
to je co ten trmen ?
admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
strmeňsupertenere píše:to je co ten trmen ?
Waring! Thieves will be shot and the survivors will be prosecuted.
zadní brzdíč komplet-mám zabetonované imbusové šrouby a nejdou žádným způsobem!!!!vytočit ven.
třmen nemám, ale už jsem ty šrouby několikrát odvrtával jak na předních tak na zadních třmenech....a potom nouzově vyrobil z 6 imbusu z hladkým (pozinkovaným tělem, kde se dá na hlavičku krásně vyříznout potřebná M8 (teď nevím stoupání) závit a funguje to....nejsem moc dobrý spisovatel, tak kdyby jsi to chtěl vysvětlit jak klidně volej (číslo je v kontaktech)hozdy píše:zadní brzdíč komplet-mám zabetonované imbusové šrouby a nejdou žádným způsobem!!!!vytočit ven.
pneumatická pistol ne e?
Dnes se ještě pokusím s tím něco udělat, ale nejsem si jist zda to půjde. Mám strach že při vrtání mi vrták uhne do těla třmenu který je z měkčího materiálu (hliníku).v pátek jedu na Touratech Adventure days a jedu off-takže zadní brzda nutností 
neuhne ...zavolej dám ti radu jak na tohozdy píše:Dnes se ještě pokusím s tím něco udělat, ale nejsem si jist zda to půjde. Mám strach že při vrtání mi vrták uhne do těla třmenu který je z měkčího materiálu (hliníku).v pátek jedu na Touratech Adventure days a jedu off-takže zadní brzda nutností
-
bonnyes
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
jeden tu mám, kouknu v jakém stavu!
- supertenere
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
mozno sa aj u mna nejaky najde ...musim preskumat.
admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
Tak už mám hotovo zpraveno 3 hodiny je..ní 
-
bonnyes
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
Paráda, jak se zadařilo?
Muselo se vrtat-odnesly to 3 vrtáky a vybrakovat to taky nebyla žádna sranda.Nicméně mám hotovo a je plně funkční.V Sobotu dostane zahřívací zkoušku v offu. :-)
já to kdysi taky odvrtal a nechal si je vyrobit dle rady foxe jak psal výše.. pak jsem si stejně radši objednal originály vyšly nějak na 200 kč co si matně pamatuju
If you see the flash, it's already too late ! :-D