Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Tak to je paráda.. zwei takt, zwei zylinder, něco takového jednou musím mít Líbí se mi jak má na hlavě nadrzo odlité pořadí utahování šroubů.. manuál netřeba.
jura píše:Tak to je paráda.. zwei takt, zwei zylinder, něco takového jednou musím mít Líbí se mi jak má na hlavě nadrzo odlité pořadí utahování šroubů.. manuál netřeba.
ale vidis do jakych uzasnych detailu to vymazlil? Uzasny'!!!!!
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Edíí píše:To by mne zajimalo, jestli matky chromoval, nebo dal nové... A čím tak krásně vycídil ten blok? Jestli chemické čištění?
nejen prave matky, ale i vsechny ty prechody, plechy, drzaky... moc se mi to libi
Už jsem pár repasovaných veteránů viděl. Někdo si třeba dal tu strašnou práci a vyleštil víka a kam se dostal, tak i blok motoru. Nachromoval i to, co bylo původně kadmiované. Ale není to ono, už na první pohled je vidět, že to není origoš. Působí to tak nějak přehnaně, falešně. U profi repasí to čistí nějak chemicky. Zůstává autentický vzhled i s drobnými nepřesnostmi odlitku, no zkrátka, jak nový originál.