koupím padáky

Prodám, koupím, dám zadara nebo tak něco
hozdy
Začínám

koupím padáky

Příspěvek od hozdy »

Koupím kvalitní padáky-chci tomu dát saze v terénu:DDD :call :call :call
Vejr
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Re: koupím padáky

Příspěvek od Vejr »

no taky bych se přidal
měl jsem do teď repliky Hepco Becker, při pádu zhuba ve 120km dost pobraly ale materiál trubky je skoro probroušenej od asfaaltu. Další držku už asi nevydržej. Navíc jejch držáky nejsou nic moc
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

nekde je tu tema, kde jsem nechaval i kontakt na firmu, ktera ma kopyto na padaky co mam ja :mrk je to MV2 Moto, pan Vachula
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné :), ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
sczekaan
Všeználek

Příspěvek od sczekaan »

...Vachule :)
hozdy
Začínám

Příspěvek od hozdy »

Tak jsem sním mluvil a je to možné ,ale až na podzim :((( nevím jestly to do té doby nerozbiju na sračku :punch
bonnyes
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bonnyes »

hozdy píše:Tak jsem sním mluvil a je to možné ,ale až na podzim :((( nevím jestly to do té doby nerozbiju na sračku :punch
Přemejšlel jsem, že to spláchnu s tebou, ale do té doby čekat nebudu. Podle fotek to okopčim od kluků..
Holt to chvýli trvá než se zasejou, vyrostou a zřejmě sběr je na podzim :hmm
Malý Venoušek
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Malý Venoušek »

Tady je odkaz. Padáky mám taky probroušené a asi před měsícem jsem mu volal. Neměl čas. Prý v zimně.
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat ...
sczekaan
Všeználek

Příspěvek od sczekaan »

ono tam je trochu problém všeobecně s termíny...je nutné se o zakázku zajímat a starat. Jinak domluva bez problémů.
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

to by se zase melo domluvit, nechat udelat nekolik paru ne? :wring
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné :), ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Edíí
Zlepšuju se
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edíí »

Kdyby vyhovovaly takové (viz.obr.), mohl bych oslovit jednoho šikovného člověka. Asi by jich muselo být více a napište, kolik mu za ně nabídnout.
303331.jpg
303331.jpg (47.84 KiB) Zobrazeno 9728 x
Kdo chce, najde způsob. Kdo nechce, najde důvod.
shantis
Dobrovolný přispěvatel 2022
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shantis »

tady u tech padaku bacha na propoj pred chladicem - pri propruzeni predniho kola na dorazy muze mlatit o blatnik :wait (ze jo, Bonnyes? :mrk )
proste by mel bejt zapustenej bliz k chladici, aby nezavazel :yes
bonnyes
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bonnyes »

Že jó Shantis.. :P Nevim jak kdo jezdí, teda v čem, ale mě se jeví jako nejlépe dotažené padáky ty, co má Jenda, Shantis a snad i Štěpán tj. made by Vachule. Jsou posazené dost vysoko, tak že ti chrání větší část toho křehkého a drahého plastu. Navíc je to z pořádného matroše. Propoj před chladičem opravdu dělá paseku. Na silnici je to v poho, ale po pár skocích si div neulomíš blatník.
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

bonnyes píše:Že jó Shantis.. :P Nevim jak kdo jezdí, teda v čem, ale mě se jeví jako nejlépe dotažené padáky ty, co má Jenda, Shantis a snad i Štěpán tj. made by Vachule. Jsou posazené dost vysoko, tak že ti chrání větší část toho křehkého a drahého plastu. Navíc je to z pořádného matroše. Propoj před chladičem opravdu dělá paseku. Na silnici je to v poho, ale po pár skocích si div neulomíš blatník.
Jooo by Vachule, ale neni to jeho napad, napad je od kamose z XRV :mrk , kde to nejdrive poradne otestoval :yes . Vachule jen to nabastlil na S10
admin
shantis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shantis »

bonnyes píše:Že jó Shantis.. :P Nevim jak kdo jezdí, teda v čem, ale mě se jeví jako nejlépe dotažené padáky ty, co má Jenda, Shantis a snad i Štěpán tj. made by Vachule. Jsou posazené dost vysoko, tak že ti chrání větší část toho křehkého a drahého plastu. Navíc je to z pořádného matroše. Propoj před chladičem opravdu dělá paseku. Na silnici je to v poho, ale po pár skocích si div neulomíš blatník.
a hlavne pri delsich presunech se na tyhle padaky daji krasne polozit nohy a zdrimnout si... :D
Vejr
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vejr »

kolik z nás by mělo zájem o padáky ? Třeba větší objednávka by s ním pohnula. Já bych jedny vzal, klidně i bez povrchovky
Odpovědět