Yamaha XTZ - Hladové oko
-
kekoun
- Dobrovolný přispěvatel 2022

Yamaha XTZ - Hladové oko
Vím že názory všech se budou dozajista různit, ale mne by zajímalo není li zde nějaká"bystrá hlava" pomazaná která by mohla přispět do mlýna a sdělit mi radu k osazení toho přístroje nějakou signalisací nehovořím o utopii jako je budík ale alespoň zčásti funkční očko které by probliklo ve správnou chvíli. V autě mi to totiž bliká pořád a když to nebliká na motorce nejsem ve své kůži.
Děkuji všem za moudra Ji.
Re: Yamaha XTZ - Hladové oko
Myslis hladove oko na benzin?kekoun píše:Vím že názory všech se budou dozajista různit, ale mne by zajímalo není li zde nějaká"bystrá hlava" pomazaná která by mohla přispět do mlýna a sdělit mi radu k osazení toho přístroje nějakou signalisací nehovořím o utopii jako je budík ale alespoň zčásti funkční očko které by probliklo ve správnou chvíli. V autě mi to totiž bliká pořád a když to nebliká na motorce nejsem ve své kůži.Děkuji všem za moudra Ji.
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
-
kekoun

ano, prosím..
Na jakou motorku? Jaky typ? Pokud by se nepodarilo sehnat na ebay nebo tak, doporucoval bych si koupit na jiny typ motorky a ten pak prizpusobit, ale nebude to jednoduche...kekoun píše:ano, prosím..
Mrkni k Romanovi na forum .sk tam ma nejake fotky jak to vypada na S10 a pak dej vedet co ty.
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
-
kekoun

je to 3 LD Super tenere750 r.v. 1990, tak já tam na ebay tedy kouknu to jsem z toho jelen... díky
Tak to je pohoda, jen jsem nechapal, proc to hazis do sekce XTZ660kekoun píše:je to 3 LD Super tenere750 r.v. 1990, tak já tam na ebay tedy kouknu to jsem z toho jelen... díky
admin
admin