Doplňky na Supertenere
Re: Doplňky na Supertenere
Mám také padáky od AltRider a pořád jsem si myslel, že je něco špatně když na pravé straně mám mnohem menší mezeru mezi padákem a tím plastovým panelem. Jeho sundání (panelu) je pak trochu oříšek něco nepodřít. Ale z tvých fotek koukám, že je to asi standard - vpravo menší odstup než vlevo.
Ten toolbox je od koho, resp. jaká značka/typ ?
Ten toolbox je od koho, resp. jaká značka/typ ?
Ano tá medzera je trocha väčšia na lavej strane, napravo je ten krycí plast trocha iný. Toolbox je my hand made :-)
Z fotek vypadá velice dobře 

Moooc pekne udelane!

Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin

Zdravím , nevěděl by někdo kdo dělá kopii té ochrany svodů (nástavby/bočnice) na origo kryt motoru jako to má world crossser ? 5k za origo je fakt hodně :/ děkuji
Treba by to umel Alumilanek? Ten umi hodne veci
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin

Dělal to rafan viz. moje SZ Tobě. Poskytnul jsem mu svoje origo a on to překreslil a vypaloval.. nevím jestli má skladem zkus ho kontaktovat viz. soukromá zpráva
If you see the flash, it's already too late ! :-D
Ok děkuji.
Kdyby měl někdo zájem si vytisknout stavitelný držák pléga, nabízím STL, když už sem se s tím dělal. Pošlete mi mailovou adresu do PM, nic za to nechci.
Je to na první provedení s analogovým otáčkoměrem (2010-2012). Jestli by to pasovalo na pozdější netuším. Šrouby a matice jsou M5.

Je to na první provedení s analogovým otáčkoměrem (2010-2012). Jestli by to pasovalo na pozdější netuším. Šrouby a matice jsou M5.

-
- Začínám
neviem ci tu este zije to vlakno lebo nemozem poslat spravu ale mal by som zaujem o ten subor na tlac..dik