Origo vyfuk
Origo vyfuk
cao, prodam origo vyfuk na s10, v peknem stavu, tom
-
- Dobrovolný přispěvatel 2022
Re: Origo vyfuk
pic Tome...ten je fakt hodobožovej..jestli se nemýlím tak Bonnyes scháněl vejfuck. a kolik si za něj představuješ?mám v okolí pár teneráku co ho maj na sračku tak bych se jich poptal. kdyžtak napiš sz
dík Venca madýlko
dík Venca madýlko
-
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
Čau kamarádi, jj už jsem vejfuck postřehl a neměl jsem odvahu po něm jít. To je taková leštěnka, že je to pro mě škoda. Jestli tedy můžu požádat o cenovku do zprávy.. Nicméně spíš bych nahodil nějakej laďáček kvůli váze.
cau bonny, ja jsem dal zpatky ten svuj stary protoze tento origo je strasne tichy ale muzes z nej jednoduse udelat ladak, ten muj stary ma uvnitr provrtanou trubku a sundanou tu koncovku vevnitr a ma zvuk lepsi nez radusuv ladak ... cenu ti posilam do sz, tom
-
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
Ok, psal jsem ti zprávu. Ocením zdravější vejfuck. Paradoxem je, že Raduse mám kousek od sebe, tak vejfuk leťel na Moravu a zase poletí zpět..
mas tam sz...
-
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
Tak přátelé, vejfuk letí za mnou. Děkuji, že jste ho nikdo nepotřeboval víc než já.
Tomovi díky!
Tomovi díky!
-
Nejhezčí díl na Láďovo Mašině
byl ti přán kámo 

- shantis
- Kontaktovat uživatele:
Čau chuligáni,
kdyby někdo chtěl, tak já mam jeden zrezlej origo vejfuk s vyhořelou přepážkou (možná jich chybí víc...
) a ulomenejma závitama od leštěnýho krytu. Každopádně má dobrej zvuk a zaručeně zvýší spotřebu
Mě se válí v garage bez užitku a je na vyhození, tak kdyby si ho někdo chtěl zrepasovat, tak za flašku dobrý slivovice pošlu.
s.
kdyby někdo chtěl, tak já mam jeden zrezlej origo vejfuk s vyhořelou přepážkou (možná jich chybí víc...

Mě se válí v garage bez užitku a je na vyhození, tak kdyby si ho někdo chtěl zrepasovat, tak za flašku dobrý slivovice pošlu.
s.
hlavne si z nej bonnyes udelej poradny ladak!!!, jinak je to opravdu jak sici stroj, ale zas bys mohl jezdit jak myska zakazane cesticky 

prepazky pryc, prostredkem derovanou trubku a kolem vatu do vyfuku a konec zavarit plechem zarovno s koncem trubky a mas ladak jak vino... hojas
Origo nevyhazovat, vatu mám doma do pecí a trubku bych sehnal. Jestli tedy není prohnilej úplně. Povrchy se nechá opískovat, to není problém.
- shantis
- Kontaktovat uživatele:
MI5,
až budu v garage, tak ho zkusim nafotit, jestli ještě neni ztracenej. Šikovnej člověk s nástrojema jej určitě dokáže dát do kupy. Já bohužel nemam čas ani nástroje...
s.
až budu v garage, tak ho zkusim nafotit, jestli ještě neni ztracenej. Šikovnej člověk s nástrojema jej určitě dokáže dát do kupy. Já bohužel nemam čas ani nástroje...
s.
Já mám vejfuk dobrej a zachovalej, ale dnes se už blbě začínají shánět díly na starý mašiny jako máme mi. Je to škoda do sběru.