TDM upravena na XTZ

Vaše naše i cizí fotky, prostě všechny možný i nemožný fotky
Odpovědět
jenik
Site Admin

TDM upravena na XTZ

Příspěvek od jenik »

Docela zajimavy napad jak udelat enduro s deltaboxem a silnejsim motorem
Obrázek
miras
Už něco vím

Re: TDM upravena na XTZ

Příspěvek od miras »

Ty vado, fakt hustý. Až mi XTZ doslouží, tak jdu do toho, na policajty kašlu, tohle se mi fakt líbí, ale moooc. Díky Jeníku!
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

miras píše:Ty vado, fakt hustý. Až mi XTZ doslouží, tak jdu do toho, na policajty kašlu, tohle se mi fakt líbí, ale moooc. Díky Jeníku!
Taky si myslim ze to neni spatny napad, jen by se to muselo jinak zprevodovat treba retezovym koleckem a nevim jak central dat dozadu :wink:

O policajty podle me nejde, jelikoz nedelas zadnou upravu, ktera je nepovolena, copak nesmis dat jiny tlumice? Jediny problem by mohl byt v gumach, jelikoz ty jsou napsany v technicaku.
miras
Už něco vím

Příspěvek od miras »

Hm, no trávě to si myslím, že by to šlo, ale tak v malým to není a na technickou to jednou za dva roky přehodit není problém. S tím centrálem taky nevím, tenhle na TDM má asi kratší chod, ale zvýšit to na přepákování by taky nebyl problém. Mít pohodlnou cestovní motorku se skutečnými enduro zdvihy je hodně lákavý.
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

miras píše:Hm, no trávě to si myslím, že by to šlo, ale tak v malým to není a na technickou to jednou za dva roky přehodit není problém. S tím centrálem taky nevím, tenhle na TDM má asi kratší chod, ale zvýšit to na přepákování by taky nebyl problém. Mít pohodlnou cestovní motorku se skutečnými enduro zdvihy je hodně lákavý.
Ja to beru jako napad, jak udelat levne vetsi enduro a je to lehci nez ja jsem predelaval cely motor :D
Predni vidle bych asi sehnal treba s KTM a zadni central z jinyho endura a je po ptakach :D
Odpovědět