Yamaha XTZ900 na prodej
- MotoTraveller
- Dobrovolný přispěvatel 2022
Re: Yamaha XTZ900 na prodej
Tak to je podobné jako v ceníku DK, nové GS-ko je o něco dražší
Oto mne predal teneru zltu a stale chce teneru aj napriek tomu ze ma tdm nevie si zviknut tak mu napis ci nechce tvoju ...jenik píše:to nechapu?masloxy píše:napis otovi tem sa nevie rozlucit zo svojou starou laskouhttps://plus.google.com/u/0/photos/1109 ... 9203058098
Mas na nej kontakt?masloxy píše:Oto mne predal teneru zltu a stale chce teneru aj napriek tomu ze ma tdm nevie si zviknut tak mu napis ci nechce tvoju ...jenik píše:to nechapu?masloxy píše:napis otovi tem sa nevie rozlucit zo svojou starou laskouhttps://plus.google.com/u/0/photos/1109 ... 9203058098
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin

To neni, v DKRacingu maji 10.680EURO, coz je vice 1000Euro rozdil. Sorry, beru s ABS.MotoTraveller píše:Tak to je podobné jako v ceníku DK, nové GS-ko je o něco dražší
http://www.autoscout24.de/Moto/Details. ... =209179935
9590,-
vs
http://www.dkracing.cz/file1/cenik_moto_web_b_2012.xls
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin

jenik organizoval tentorocny zraz Bojnice maszay@gmail.com
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022
- Kontaktovat uživatele:
Maslo, mel jsi na mysli Otika, ze jo? 

jiste otikashantis píše:Maslo, mel jsi na mysli Otika, ze jo?

Jeňíku, sice se neznáme, ale prodávat jí za 70 je podle mě nesmysl. Já sem si postavil něco podobnýho jako ty a za sedm pětek bych se z nikým ani nebavil. Za tuhle cenu si nevážíš svojí práce, protože za tuhle cenu sem koupil tu svojí před dvěma lety a byla to úplná sériovka, ke kterej byly jenom kufry a nic víc a do úpravy sem nacpal cca 60 bez práce a to mám vidli z normální KTMky a né z LC8.
Yamaha Super Tenere 750 r.v.1991, r.v.1996
Je jedno na čem jezdíš, hlavní je, že to má dvě kola a řídítka
Je jedno na čem jezdíš, hlavní je, že to má dvě kola a řídítka
jasne, praci ani usili se nikdy nezaplati, ale kdyz to clovek dela s dobrym pocitem, tak ho to baviPlameňák píše:Jeňíku, sice se neznáme, ale prodávat jí za 70 je podle mě nesmysl. Já sem si postavil něco podobnýho jako ty a za sedm pětek bych se z nikým ani nebavil. Za tuhle cenu si nevážíš svojí práce, protože za tuhle cenu sem koupil tu svojí před dvěma lety a byla to úplná sériovka, ke kterej byly jenom kufry a nic víc a do úpravy sem nacpal cca 60 bez práce a to mám vidli z normální KTMky a né z LC8.

admin
admin

-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No ja jsem to psal, ze to muzes provest i stylem, ze kazdy zbozi ma svyho kupce, ale sam vis, jak na dlouhy lokte to muze bejt.... To co to stalo, nestalo a kolik si do toho dal prace, to potencionalniho kupce zajima ( pokud vubec ) az jako to posledni. Sam mas jasnou predstavu kolik se pohybujou ST v dobry kondici a urcite si dovedes spocitat co je realny za tu tvou upravu. Osobne si nemyslim, ze je 70 tycek za 900 ( ve stavu bez niceho ) nejak cenove mimo. Jasny ze jsou mezi nama i lidi s lestenkama, co tech 70 dali pomalu za serii, ale kolik pak se takovejch babicek za sezonu proda? Je proste jednodussi prodat prumernej stav za prumernou cenu nez prodavat nejakou fajnovku nebo upravu za to, co by si predchozi majitel predstavoval. Jendo je to pekne upravena masina, ale prodavat bych ji za tebe nechtel ani za nic. Byl by to takovej peknej danajskej dar.
Yamaha TT600S 4LW 1996 in white and blue
-
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukám na m.cz a Jendovo pouštní vlk je staženej z inzerce. Vlezu zpět na forum a nápis jak kráva PRODANO! No tak Jendo, pouštní vlci jdou na odbyt. Snad jsi prodal dobře a přeji spokojenost při výběru nové. Ale tušim, že ty stejně nebudeš spokojenej a první co bude, tak jí rozebereš a budeš koumat jak jí apgrejdovat
. Tu gumičku na baterku už asi nepotřebuješ..

hmmm, můj kámoš měl o ni opravdu zájem, zůstala by tak trochu v "rodině"bonnyes píše:Tak koukám na m.cz a Jendovo pouštní vlk je staženej z inzerce. Vlezu zpět na forum a nápis jak kráva PRODANO! No tak Jendo, pouštní vlci jdou na odbyt. Snad jsi prodal dobře a přeji spokojenost při výběru nové. Ale tušim, že ty stejně nebudeš spokojenej a první co bude, tak jí rozebereš a budeš koumat jak jí apgrejdovat. Tu gumičku na baterku už asi nepotřebuješ..
Škoda, že pro pana majitele fora neplatí slušnost prodejce,,,,,
Maty
Martine, nebylo to tak úplně jak to píšeš. Spíš bych to viděl na informační šum. A asi trochu mojí chybou.
Waring! Thieves will be shot and the survivors will be prosecuted.
Pokud je to tak, tak se omlovám.
Jirka byl teda pěkně naštvanej....ani se mu nedivím, protože mě se tohle taky
stalo, a proto raději už nakupuju v zahraničí................
Maty
Jirka byl teda pěkně naštvanej....ani se mu nedivím, protože mě se tohle taky
stalo, a proto raději už nakupuju v zahraničí................
Maty
Já vím že Jirka byl naštvanej. Já s ním mluvil hned jak jsem se dozvěděl že motorka je pryč, volal jsem mu. Byl to docela fofr. Jeník se dostal do stejné situace jako já když jsem Jirkovi prodával Feewinda. Najednou stál za dveřmi kluk snad odněkud z Ostravy s penězi v ruce. Ale nevadí, možná bude k dispozici jiná ST, taky voňavka a levnější - asi budu prodávat svou!
Chystám změnu
Chystám změnu

Waring! Thieves will be shot and the survivors will be prosecuted.