Na ročník 1990. Podle fotek vypadá slušně, ano zaměřil bych se na rám a jak hodně nemá původní tvar řadička (aby nebylo naprasklé uložení). Zaměřil bych se na starování (jak za tepla tak za studena), nesmí hulit (jakákoliv barva kouře, nemyslím páru při studeném motoru), ochotně musí jít do otáček, při prudkém přidání plynu z volnoběhu z toho nesmí vylítnout oblak černého kouře, za jízdy aby jela při puštění řidítek rovně (a ne jak ta moje zvohlá), dobře šla do obou zatáček, při ostřejším brždění jela přímo. Celkový stav, nechat si sundat boční plasty, juknout v jakém stavu je elektrika okolo baterie (konektory), rády se tak spékají konektory.
Jinak co by kdo čekal od stroje starého 24let?? Stav nového?? Za 40tis. kč??

To asi ne. Takže nějaká koroze je jasná. Kotouče na výměnu, tak to se taky není čemu divit, proč by je někdo měnil, když to prodává za takovou cenu.
Neřeš detaily, ale soustřeď se na podstatné věci. Toď asi ode mě k moto.
Teď trocha všeobecné teorie. Líbí se mi lidé, kteří přijednou pro moto v této cenové relaci a řeší věci jako: řetězovku, kotouče, desky, vady na kráse. A při tom přehlíží to podstatné vady rámu (velký crash), projev motoru, projev převodovky, ceklové jízdní vlastnosti.
Není to nic proti ničemu, ale je potřeba, aby si každý uvědomil co a jak staré kupuje a za kolik peněz.