projížďka - výlet na celý den

Vo cem? Vo čemkoliv, připomínky, podněty..

Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13

peta
Vím čím dál tím víc

Příspěvek od peta »

Hmmm , tak v sobotu v budu stále ještě pracovat :cry:
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Radek píše:Já se taky musím tento týden omluvit. Jedu na Mastodont adv. Mimochodem všem doporučuju http://www.dezolators.com/masto2/index.htm
Ja jedu ted do prdlajz, jelikoz ted beham jen kazdy den k doktorovi na prevazy nohy :cry: :evil:
peta
Vím čím dál tím víc

Příspěvek od peta »

:wink: Takže nikdo?

Kdyby přece jenom někdo chtěl, tak já na 95% jedu... 8)
peta
Vím čím dál tím víc

Příspěvek od peta »

:cry: ...takže nikdo (zřejmě)...

Protože jsem trošku nestíhal, dorazil jsem na místo (ačkoliv jsem jí slušně mazal 8) a ručička tachometru celou cestu na Mělník olizovala číslici s 2 na začátku :shock: ) srazu až ve čtvrt a nikdo tam nebyl.
Tak jsem vyrazil sám. Nemělo to chybu, počasí bylo nádherné (no na Ještědu bylo 11 stupňů :? takže vyhřívaný hefty měli práci :wink: ), ale jinak se teplota pohybovala mezi 15 - 20, sluníčko svítilo, cesty volný, pohoda. Najel jsem necelých 400km...

Tak zas jindy :wink:
houbič

Příspěvek od houbič »

byl sem na motodorazu, byl to motosraz ve Věšíně, bylo tam celkem dost lidí a zábava taky byla, mile mě překvapilo, když sem tam potkal ještě jednu Supertenérku při společné projížďce, trochu sem se styděl za stav mojí mašiny, ale co nadělám. S tim člověkem sem si chtěl trochu pokecat, ale moje spolujezdkyně pak už chtěla jet domů, takže sem se k tomu nedostal :(
Odpovědět