Mas nekde ty fotky?
A jak jsi vyresil nosice kufru????
A zajimala by me i kontrolka mazani, kam jsi dal cidlo?
Fill
koupim XTZ
Re: koupim XTZ
jo tam nekam jsem pro ni jel
nosic kufru jsem si vyrobyl.nebylo to narocne.mazani mam tady.kdyby nekdo mel zajem tak se muzem domluvit
- Přílohy
-
- nosice kufru.jpg (33.46 KiB) Zobrazeno 5485 x
-
- mazání1.jpg (58.88 KiB) Zobrazeno 5485 x
A jejda... Franta byl fajn kluk...tak doufam ze jsi takyBezďa píše:jo tam nekam jsem pro ni jel
Jinak smekam pred kvalitou Tvojich vyrobku, vypadaji opravdu fajnove. Takze ty umis dobre se zelezem? Hodne lidi chteji drzaky na kufry, padaky a centralni stojanek, takze pokud by jsi to vyrobil pro ostatni bylo by to super
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
vse mam vyrobeno(nosice kufru,padaky,stojan,kontrolu tlaku oleje,atd atd.),neco i navic.vyrobit to neni problem.
Tech stojanu udelej vic, stale se me nekdo pta, stejne jako na drzaky na kufry nebo padakyBezďa píše:vse mam vyrobeno(nosice kufru,padaky,stojan,kontrolu tlaku oleje,atd atd.),neco i navic.vyrobit to neni problem.
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022

- Kontaktovat uživatele:
to bezďa: myslis ze by bylo mozne sem umistit fotku tech zadnich "padaku" (rozumej nosic
) namontovanych primo na masine? docela by me zajimalo, jak to vypada... prosim, prosim