Padaky, drzaky, central
- epidem
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Padaky, drzaky, central
díky 
V očích smrt a na řiti vlka...
http://epidem.rajce.idnes.cz/
http://epidem-and-motorcycles.webnode.cz/
http://epidem.rajce.idnes.cz/
http://epidem-and-motorcycles.webnode.cz/
- Malý Venoušek
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
Tak padáky a centrál jsou z Rumunska doma. Vyrobeno zhruba za tři týdny, dopraveno za čtrnáct dní. Kvalita velice slušná. Vytvořím nějaké foto. Nemá smysl objednávat ve větším počtu, protože ve finále je vše odesíláno balené zvlášť jako samostatný balík. Na čem se možná ušetří je při platbě - poplatcích. Placeno přes Pay-pal. Velké dík Jenikovi, který vše ochotně přetlumočil a má u mě lahvinku....
Výsledná cena:
Centrál - 2300,-
Padáky Adventure - 2760,-
Výsledná cena:
Centrál - 2300,-
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat ...
-
Wiblyz
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli to chapu, tak jak to myslis. Pokud platis pres Pay-pal, tak jdou veskery poplatky spojeny s transakci na hlavu toho, komu ty penize posilas.Malý Venoušek píše:Tak padáky a centrál jsou z Rumunska doma. Vyrobeno zhruba za tři týdny, dopraveno za čtrnáct dní. Kvalita velice slušná. Vytvořím nějaké foto. Nemá smysl objednávat ve větším počtu, protože ve finále je vše odesíláno balené zvlášť jako samostatný balík. Na čem se možná ušetří je při platbě - poplatcích. Placeno přes Pay-pal. Velké dík Jenikovi, který vše ochotně přetlumočil a má u mě lahvinku....
Výsledná cena:
Centrál - 2300,-
Yamaha TT600S 4LW 1996 in white and blue
- Malý Venoušek
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
Tím bylo myšleno , že je rozdíl v poplatcích mezi platbou 1 x 600 E a 3 x 200 E. Tím se může hromadná objednávka zlevnit.Wiblyz píše:Nevim jestli to chapu, tak jak to myslis. Pokud platis pres Pay-pal, tak jdou veskery poplatky spojeny s transakci na hlavu toho, komu ty penize posilas.Malý Venoušek píše:Tak padáky a centrál jsou z Rumunska doma. Vyrobeno zhruba za tři týdny, dopraveno za čtrnáct dní. Kvalita velice slušná. Vytvořím nějaké foto. Nemá smysl objednávat ve větším počtu, protože ve finále je vše odesíláno balené zvlášť jako samostatný balík. Na čem se možná ušetří je při platbě - poplatcích. Placeno přes Pay-pal. Velké dík Jenikovi, který vše ochotně přetlumočil a má u mě lahvinku....
Výsledná cena:
Centrál - 2300,-
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat ...
Tak to su radMalý Venoušek píše:Tak padáky a centrál jsou z Rumunska doma. Vyrobeno zhruba za tři týdny, dopraveno za čtrnáct dní. Kvalita velice slušná. Vytvořím nějaké foto. Nemá smysl objednávat ve větším počtu, protože ve finále je vše odesíláno balené zvlášť jako samostatný balík. Na čem se možná ušetří je při platbě - poplatcích. Placeno přes Pay-pal. Velké dík Jenikovi, který vše ochotně přetlumočil a má u mě lahvinku....
Výsledná cena:
Centrál - 2300,-
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
- Malý Venoušek
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
Stojan

Padáky

Padáky

Venošku já myslel, že si tu svoji mašinu prodal?
- Malý Venoušek
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
Podle čeho tak soudíš. Ne neprodal a ani se nechystám prodat.Radus88 píše:Venošku já myslel, že si tu svoji mašinu prodal?
padaky a central vypada na kvalitni vyrobek 
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
Tak to se omlouvám asi jsem si spletl tvoji motorku.Malý Venoušek píše:Podle čeho tak soudíš. Ne neprodal a ani se nechystám prodat.Radus88 píše:Venošku já myslel, že si tu svoji mašinu prodal?
To vypadá dobře.Mám taky zájem i o Panniers Rack and Top Case Rack,Central Stander a Crash Bar Adventure. Jen nevím jestli ten držák na kufry je univerzal nebo jen na jejich kufry?
A jak s penězi !!! Kdo to bude obědnávat? Na jaké číslo účtu? 
Matrix píše:To vypadá dobře.Mám taky zájem i o Panniers Rack and Top Case Rack,Central Stander a Crash Bar Adventure. Jen nevím jestli ten držák na kufry je univerzal nebo jen na jejich kufry?A jak s penězi !!! Kdo to bude obědnávat? Na jaké číslo účtu?
Měl by sis pospíšit,tu : viewtopic.php?f=21&t=1658
Tak už mám rumunský lešení na kufry cajk. Je to dimenzováno fest, možná až moc, matroš je ocelová trubka 17,5 mm průměr, síla stěny 2,5 mm, takže o nějaké to kilčo motorka ztěžkne (zásilka vážila 8 kg). Myslím že 2 mm by mi bohatě stačily, ale na druhou stranu, kdo je zvyklý si na dovolenou brát metrák věcí, tak na to může navěsit cokoli bez omezení
Myslel jsem, že to na motorku přimontuju během chvíle, ale dalo mi to práci na celé odpoledne. Vlastně je zázrak, že někdo dokáže naslepo vyrobit poměrně složitý svařenec, který se má uchytit tříbodově do předem definovaných otvorů v rámu motorky o ono jakž-takž pasuje. Také si myslím, že kdybychom geometricky poměřili všechny rámy našich motorek-babiček, možná bychom se divili, k jaký různým výsledkům bychom došli.
Konkrétně v mém případě se muselo věci trochu pomoct, napřed mírně znásilnit, potom ve všech bodech na šrouby přichytit a až je vše na místě, tak dotáhnout. Nějaký napnelismus tam holt zůstane. Pro montáž jsem stejně musel udělat několik zásahů, jednak trochu obrousit upevňovací koncové packy na horním nosiči, protože při snaze o smontování narazily na koutový svar protikusu a tak neseděly na plochu. Pak ještě převrtat díry na šrouby ve spojovací příčce obou půlek, protože přes původní díry byla "moc dlouhá" a nosiče to po naprasení rozpíralo od sebe.

Jediný, co asi v Heavyduties nezvládli, tak horní uchycení pod plast (viz vyznačeno kroužkem uprostřed v poslední fotce). Plochý konec držáku měl být zalomený, nebo víc odsazený, né jen takhle ze šikma. Zadní plasty se mi o to zaseknou a nedovolí mi je přimontovat zpět na své místo směrem nahoru, respektive plasty už nechytím šroubkama vzadu pod víkem kastlíku. Plasty jsou skříplé těmi držáky. Asi to nechám tak, jen ty plasty vnitřkem kastlíku pojistím gumkou navzájem k sobě, aby se to neodrncalo vibracema, stratit bych je neměl, protože drží skříplé. Tuto informaci by možná Jeník mohl přetlumočit do Rumunska, aby učinili v další sérii příslušné korekce.

Celkově to hodnotím fajn, myslím že budu spokojen
Teď ještě sehnat nějaký hezký hliníkáče..
Jinak patří velké dík Jeníkovi!!
Konkrétně v mém případě se muselo věci trochu pomoct, napřed mírně znásilnit, potom ve všech bodech na šrouby přichytit a až je vše na místě, tak dotáhnout. Nějaký napnelismus tam holt zůstane. Pro montáž jsem stejně musel udělat několik zásahů, jednak trochu obrousit upevňovací koncové packy na horním nosiči, protože při snaze o smontování narazily na koutový svar protikusu a tak neseděly na plochu. Pak ještě převrtat díry na šrouby ve spojovací příčce obou půlek, protože přes původní díry byla "moc dlouhá" a nosiče to po naprasení rozpíralo od sebe.

Jediný, co asi v Heavyduties nezvládli, tak horní uchycení pod plast (viz vyznačeno kroužkem uprostřed v poslední fotce). Plochý konec držáku měl být zalomený, nebo víc odsazený, né jen takhle ze šikma. Zadní plasty se mi o to zaseknou a nedovolí mi je přimontovat zpět na své místo směrem nahoru, respektive plasty už nechytím šroubkama vzadu pod víkem kastlíku. Plasty jsou skříplé těmi držáky. Asi to nechám tak, jen ty plasty vnitřkem kastlíku pojistím gumkou navzájem k sobě, aby se to neodrncalo vibracema, stratit bych je neměl, protože drží skříplé. Tuto informaci by možná Jeník mohl přetlumočit do Rumunska, aby učinili v další sérii příslušné korekce.

Celkově to hodnotím fajn, myslím že budu spokojen
Jinak patří velké dík Jeníkovi!!
Neexistují žádné zoufalé situace. Existují jen zoufalí lidé. /Heinz W. Guderian/Re: Padaky, drzaky, central
neni zac 
admin
admin
-
fantomasbike
- Začínám
Ahoj.Dotaz,poslaly Ti centrál poštou?Dík