PetrL3
To mas taky pravdu souhlasím tak se.mi nakonec poštěstilo dnes koupit to co jsem chtel jak rikas.. moc peknou a zachovalou xtz750 . A za dobrou cenu hurá
Blue777 píše: ↑stř kvě 20, 2020 8:07 pm
PetrL3
To mas taky pravdu souhlasím tak se.mi nakonec poštěstilo dnes koupit to co jsem chtel jak rikas.. moc peknou a zachovalou xtz750 . A za dobrou cenu hurá
Rad ale nevim jak sem vložit foto jestli to jde. Byla vloni dovezena z Rakouska maly najezd origo stav historie a rakouský dokumenty z stk serviska ja jsem druhy majitel v čr. Rok vyroby 8/1996.
Blue777 píše: ↑čtv kvě 21, 2020 12:28 pm
Rad ale nevim jak sem vložit foto jestli to jde. Byla vloni dovezena z Rakouska maly najezd origo stav historie a rakouský dokumenty z stk serviska ja jsem druhy majitel v čr. Rok vyroby 8/1996.
Jelikož jsme zde diskutovali, zda se vyplatí koupit XTZ 750, tak se sem hodí článek viz níže. Obecně je to téma asi všem jasné a žádný nový pohled na věc nám jeho přečtení nepřinese. Potěšilo mě však, že autor uvádí jako příklad zajímavého motocyklu XTZ 750 Super Ténéré a to opakovaně (3x ). https://www.motorkari.cz/clanky/jak-na- ... 44071.html
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera admin Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
ahojky.Pročítám vlákno a jen mi napadlo jestli jsi ještě nic nesehnal,podívat se ma moji XTZ 750.Dopředu poukazuji že to není žádná leštěnka.RV 1995 v barvách co je vyfocena výše.STK ještě 3 roky.Mnou najeto 28 000 km dovoz itálie.Před zimou ještě v provozu.Teď mrtvá baterie.Mojí blbostí padlá.Při startu v zimě cca 3-5 vteřin na jeden válec.Jestli jseš kutil a chceš se přijet podívat jsem z Prahy 5.Když nenastřelíš nesmysl myslím že by jsme se dohodli.Já si s ní užil, ale na stáří jsem si udělal radost.Roman - Roumio