Dalsi testik
Dalsi testik
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné , ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dalsi testik
Jede ta masina terenem lip, nez se zda. I ten typek na sraze si to blato daval pekne. Nicmene, pravidelne by s ni v terenu jezdil asi jenom masochista. Ac ta masina projede, tak je stejne videt, jak je tezka a toho jezdce kope. Dalsi vec je, ze sice bude zpracovani a ochrana vsech elktronickych soucasti na vysoky urovni, ale bahno vlhkost bordel, kameny, dovedou udelat svy a pak se na takovym stroji muze podelat milion veci, a to je jen ridic na nenalozeny masine. Asi by to byla fajnova vecicka treba jak byl Fox e Epidemem, na dlouhy rozesrackovany cesty na Zakarpatskou rozhodne ne.
Yamaha TT600S 4LW 1996 in white and blue
To máš pravdu už koncepčně je to moto dělaná na dlouhé cesty, s tím že se zkušeným řidičem se dá vzít do terénu, ale jak jsme jeli přes Albánské hory tak si myslím že bude moto těžká a ze své zkušenosti můžu říct že na horských cestách je každé kilo znát jak sviňa (jel jsem plně naložen a ve dvou), pak se jízda stává únavná a veškerá radost z jízdy končí a stává se z toho jen nutnost dojet.Wiblyz píše:Jede ta masina terenem lip, nez se zda. I ten typek na sraze si to blato daval pekne. Nicmene, pravidelne by s ni v terenu jezdil asi jenom masochista. Ac ta masina projede, tak je stejne videt, jak je tezka a toho jezdce kope. Dalsi vec je, ze sice bude zpracovani a ochrana vsech elktronickych soucasti na vysoky urovni, ale bahno vlhkost bordel, kameny, dovedou udelat svy a pak se na takovym stroji muze podelat milion veci, a to je jen ridic na nenalozeny masine. Asi by to byla fajnova vecicka treba jak byl Fox e Epidemem, na dlouhy rozesrackovany cesty na Zakarpatskou rozhodne ne.
- spritz
- Vím čím dál tím víc
http://www.youtube.com/watch?v=XuQ4HGj4 ... dded#at=20
Nejake to kilecko naviac....to sa to jazdi, ked mas u prdele, ci to hodis do skarpy alebo z toho odvalis kufry....
Nejake to kilecko naviac....to sa to jazdi, ked mas u prdele, ci to hodis do skarpy alebo z toho odvalis kufry....
"Testicula tacta omnia mala fugant..."
jo tohle video už jsem dával do překladu s poprosením, jestli bys to Marťas nepřeložil aspoň to závěrečné zhodnocení.. ve zkratce.. přeci jen, Ty už ten jazyk budeš ovládatspritz píše:http://www.youtube.com/watch?v=XuQ4HGj4 ... dded#at=20
těším se na to. dík
If you see the flash, it's already too late ! :-D
jj, tutajFlash píše:jo tohle video už jsem dával do překladu s poprosením, jestli bys to Marťas nepřeložil aspoň to závěrečné zhodnocení.. ve zkratce.. přeci jen, Ty už ten jazyk budeš ovládatspritz píše:http://www.youtube.com/watch?v=XuQ4HGj4 ... dded#at=20
těším se na to. dík
viewtopic.php?f=11&t=1129&p=14769&hilit=prelozit#p14769
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
admin
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022
- Kontaktovat uživatele:
jo, Marku, prosime, prstickem hrabeme - slo by sesumarizovat alespon to finalni hodnoceni? inak nam to videjo nic nerekne a vyleze z toho "pouze" paradni dovolena sedmi pratel na cendurech
- MotoTraveller
- Dobrovolný přispěvatel 2022
Paráda říkám pořád,že XT 1200 je nejlepší :-)
Moje reč :-) Yamaha je prostě super motorka :-)