ÚPRAVA ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY
Re: ÚPRAVA ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY
Zdravím, uz se v tomto směru nějak pokročilo?
Tak u mne zatím néééé, viz jak jsem psal výše. V Berouně je prý tuning. firma, která to dělá za cca 10 000,- Kč. Můj kámoš začal dělat v SRN u firmy která vozí motorky, dělá servis a má tam motor. brzdu pro auta i motorky - tak až se tam rozkouká tak mu zadám úkol - zda a za kolik by to udělali.
Já to mám do Přelouče relativně kousek. Mohl bych se tam zastavit a třeba se tam na něčem dohodnout za rozumný peníz. 10000Kč si myslím že je dost přestřelená cena.Ale těžko říct kde je zakopaný pes. Každopádně když se premosti spínač spojky tak si nemyslím že to má ten správný stoprocentní efekt.
jakých r.v. se to týká ? když jsem jel v létě na předváděčce r.v. 2016 tak to jelo hodně slušně
u své nové to zatím moc nevyzkouším, ale taky mi přijde, že to jede na S mod pěkně od spoda a na všechny rychlosti to tahá
u své nové to zatím moc nevyzkouším, ale taky mi přijde, že to jede na S mod pěkně od spoda a na všechny rychlosti to tahá
Tak že IGNITECH maximálně udělá vlastní řídící jednotku.Original přepsat nedokáže. Pokud by do toho člověk šel musel by se navíc smířit s tím že by přišel o přepínání palivové mapy a kontrolu trakce.Cenove taky žádný zázrak ta že pořád se asi vyplatí koupit jednotku v Německu a zachovat ostatní vymoženosti.
- Paklíč
- Začínám
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si že se to týka prozatím všech vyrobených.Hdradim píše:jakých r.v. se to týká ? když jsem jel v létě na předváděčce r.v. 2016 tak to jelo hodně slušně
Na stránkách http://www.off-the-road.de mají i kolonku kde lze zadat ročník 2014 a dál
Je tam i celkem pěkný graf jak funguje originál jednotka a otevřená.
http://www.off-the-road.de/out/pictures ... ecu_ps.jpg
http://www.off-the-road.de/out/pictures ... ecu_nm.jpg
Koukal jsem na to a nejspíš máš pravdu.
Má to tu někdo na 1200???
Má to tu někdo na 1200???
Tak mám objednáno na XT1200Z (2013). Tento týden by měla dojít upravená ECU. Jak vyzkouším, tak dám info.
Tak na to jsem zvědavejPetan79 píše: pon bře 20, 2017 12:24 pm Tak mám objednáno na XT1200Z (2013). Tento týden by měla dojít upravená ECU. Jak vyzkouším, tak dám info.
Zdarec borci, tak mám otestováno :-) Zde jsou mé pocity:
Režim T: již po nastartování jsem vnímal klidnější chod motoru, což se mi potvrdilo i při samotné jízdě - motorka se mi zdá jakoby uhlazenější, žádné cukání, taková pohoda pro víkendové vyjížďky. Síla motoru se mi zdá stejná jako předtím.
Režim S: tak to je jiná káva :-) Na první tři kvalty to letí jako píchlá svině, ale nic nezáludného, prostě bezprostřední síla a reakce na plyn. Je až s podivem, jak to v té Yamaze krouhnuli. Konečně mám pocit, že jezdím na 12-tistovce. ABS, kontrola trakce, ... vše funguje jako normálně. Kontrola trakce odzkoušena, když se mi to začalo na 1 bez spojky zvedat na zadní a elektronika ihned zasáhla a LEDka blikala jak zběsilá.
Podotýkam, že nejsem žádnej střelec, dost často jezdím na T, ale v Alpách mě ten propad u prvních 3 kvaltů pěkně štval - teď už nebude :-)
Režim T: již po nastartování jsem vnímal klidnější chod motoru, což se mi potvrdilo i při samotné jízdě - motorka se mi zdá jakoby uhlazenější, žádné cukání, taková pohoda pro víkendové vyjížďky. Síla motoru se mi zdá stejná jako předtím.
Režim S: tak to je jiná káva :-) Na první tři kvalty to letí jako píchlá svině, ale nic nezáludného, prostě bezprostřední síla a reakce na plyn. Je až s podivem, jak to v té Yamaze krouhnuli. Konečně mám pocit, že jezdím na 12-tistovce. ABS, kontrola trakce, ... vše funguje jako normálně. Kontrola trakce odzkoušena, když se mi to začalo na 1 bez spojky zvedat na zadní a elektronika ihned zasáhla a LEDka blikala jak zběsilá.
Podotýkam, že nejsem žádnej střelec, dost často jezdím na T, ale v Alpách mě ten propad u prvních 3 kvaltů pěkně štval - teď už nebude :-)
To je tedy cela jednotka, ktera se da jina? Na kolik to vyslo?Petan79 píše: stř bře 29, 2017 2:57 pm Zdarec borci, tak mám otestováno :-) Zde jsou mé pocity:
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
Ne, byla to úprava stávající ECU. Dělali mi to tady http://www.off-the-road.de/XT-1200Z/Ent ... 1200Z.html
Jednotku jsem jim poslal a ten den, co jim dorazila, tak ji přehráli a hned poslali zpět. Akce komplet zhruba na týden. Teď to mají i za docela slušný peníz. Já jsem max. spokojenej :-)
Jednotku jsem jim poslal a ten den, co jim dorazila, tak ji přehráli a hned poslali zpět. Akce komplet zhruba na týden. Teď to mají i za docela slušný peníz. Já jsem max. spokojenej :-)
tak to mě také zajímá a půjdu do toho. Přeci jenom pár koníků navíc se vždy hodí.Petan79 píše: čtv bře 30, 2017 6:53 am Ne, byla to úprava stávající ECU. Dělali mi to tady http://www.off-the-road.de/XT-1200Z/Ent ... 1200Z.html
Tak už mám ECU zpět z Německa a je namontovaná.
Zítra to odzkouším
Zítra to odzkouším
To me zajima jak se to bude chovat i s tim ladakemHdradim píše: čtv kvě 04, 2017 7:49 pm Tak už mám ECU zpět z Německa a je namontovaná.
Zítra to odzkouším
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin