Koupím karburátor

Prodám, koupím, dám zadara nebo tak něco
sczekaan
Všeználek

Re: Koupím karburátor

Příspěvek od sczekaan »

jóó, Štěpec frčí...až na ten chladič pořád nooo. Bohužel si teda nepamatuju, jakej byl rozdíl v tryskách, ale vím že byl :)
Tomáš
Začínám

Příspěvek od Tomáš »

Koukám, že ty nové karbecy vypadají dost podobně, ne-li stejně jako jsou poslední karbecy na TDM. Netušíte někdo, jak u nich seřídit hladiny? Respektive odkud měřit a kolik mají být? Nikde se toho nemůžu dopátrat.
KTM 990 Adventure
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Tomáš píše:Koukám, že ty nové karbecy vypadají dost podobně, ne-li stejně jako jsou poslední karbecy na TDM. Netušíte někdo, jak u nich seřídit hladiny? Respektive odkud měřit a kolik mají být? Nikde se toho nemůžu dopátrat.
To mas BDSR nebo BDST?
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné :), ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Tomáš
Začínám

Příspěvek od Tomáš »

Mám BDSR 38.
KTM 990 Adventure
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Tomáš píše:Mám BDSR 38.
Takze ti zadni vanicky vypadaji takhle?

Obrázek
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné :), ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
Tomáš
Začínám

Příspěvek od Tomáš »

Nene, tohle vypadá jako karbecy z TDM 850 3VD. Já mám úplně jiný a měl by to být právě typ BDSR 38, jak jsem psal. Mám plovákovou komoru na 3 šroubky a nemám na nich nápis mikuni ani žádnou rysku.
KTM 990 Adventure
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Tomáš píše:Nene, tohle vypadá jako karbecy z TDM 850 3VD. Já mám úplně jiný a měl by to být právě typ BDSR 38, jak jsem psal. Mám plovákovou komoru na 3 šroubky a nemám na nich nápis mikuni ani žádnou rysku.
Zkousel jsi hledat tady? http://www.carpe-tdm.net/ipb/
Mozna neco bude i tady
http://www.trx850.com/phpBB_forum/viewt ... =37&t=7934

Ale hledej "float height" nebo "float level"

Luko neco nevi? Najdi ho zde na foru.
admin
Tomáš
Začínám

Příspěvek od Tomáš »

Díky, proštuduju to. S Lukem jsem si o tom psal, ale též nenašel žádnej manuál nebo návod.
KTM 990 Adventure
Malý Venoušek
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Malý Venoušek »

Tomáš píše:Koukám, že ty nové karbecy vypadají dost podobně, ne-li stejně jako jsou poslední karbecy na TDM. Netušíte někdo, jak u nich seřídit hladiny? Respektive odkud měřit a kolik mají být? Nikde se toho nemůžu dopátrat.
Nehledáš tohle ? - Fuel level...

Obrázek

Protože je motor v rámu u každého modelu jinak uloženej ( uhel náklonu ), nastavuje se jinak. Na víčku je buď značka, nebo se měří od nápisu.
tady je další...

Obrázek
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat ...
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

JJ a tady je zdroj a rozdily typu karburatoru

http://www.jbx9.t15.org/index.php?page=CARB

a udajne informace by mely byt v "Yamaha TDM 850 Supplementary Service Manual" verze 4TX-AE3 a je tady https://archive.org/download/printerman ... manual.pdf
admin
štěpa
Začínám

Příspěvek od štěpa »

MotoTraveller píše:Nazdárek pro všechny nevím kolik těch karbců ještě maj, ale už mám od nich doma také jedny nové za cca 120EUR + poštovné. Je potřeba jen vyměnit jehly, trysky, upravit ovládání lanka plynu a otočení jednoho kolínka. Takže + cca 1700 Kč navíc a nějaká ta práce. :mrk
Adresa je http://www.bosisiomotori.it/home/index. ... Itemid=222
Ahoj taky bych vzal nový karbce, jak vyšlo poštovný atd. prosím?
psal sem jim email jesli sou ochotný to poslat do cz ...
cihelka
Už něco vím

Příspěvek od cihelka »

Ahoj kluci, jestli někdo zjistíte jak je to s těmi karbci z Itálie, dejte vědět. I já bych se připojil, o to levnější by byla doprava. Zkusím v tom taky něco podniknout (zavolám tam nebo napíšu). Čus Cihelka
Odpovědět