Silentbloky do řidítek
Silentbloky do řidítek
Zdravím,nevíte někdo kde se dají splašit? Dík
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022

- Kontaktovat uživatele:
Re: Silentbloky do řidítek
treba na PartsDepot, kus za 270 Kč (polozka cislo 9) 
Nato jsem koukal,jde to nějak vo..bat?
Za tu cenu asi neni co resit ne? vzdyt je to par korunvejcejan píše:Nato jsem koukal,jde to nějak vo..bat?
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
Nepište mi SZ s prosbou o radu, pokud to není důvěrné
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
vo...bat to jde,..das tam vymezovaci podlozky a bude to na trvdo...
Ahoj,
tak jsem zjistil že mám urtžené (skoro) oba silenbloky řidítek. Cena za originál kolem 250kč se mi zdá za takovou kravinu docela dost, když porovnám že podobné silenbloky stojí na auta kolem 50-100kč. Dal jsem poptávku na výrobu. Potřebuji vědět jesli by jste měl ještě někdo zájem o tento díl, kdyby byla cena podstatně lepší než OE?
Poptávám zatím serii o 10ks. tak uvidíme jaká bude cena.
Potřeboval bych ještě jednu věc, jesli je máte někdo doma, vylisované z brýlí tak mi je prosím změřte, abych měl přesný rozměr.
tak jsem zjistil že mám urtžené (skoro) oba silenbloky řidítek. Cena za originál kolem 250kč se mi zdá za takovou kravinu docela dost, když porovnám že podobné silenbloky stojí na auta kolem 50-100kč. Dal jsem poptávku na výrobu. Potřebuji vědět jesli by jste měl ještě někdo zájem o tento díl, kdyby byla cena podstatně lepší než OE?
Poptávám zatím serii o 10ks. tak uvidíme jaká bude cena.
Potřeboval bych ještě jednu věc, jesli je máte někdo doma, vylisované z brýlí tak mi je prosím změřte, abych měl přesný rozměr.
-
Fill
- Zlepšuju se
- Kontaktovat uživatele:
Osobne to byla prvni vec co jsem zamerne vyradil z cinnosti jiz zminovanymi podlozkami.
Přislo mi divny jak se riditka zvykaji. A to byli silentbloky na motorce ktera mela najeto 4.500km, takze novy.
Nemuzu si na uchyceni natvrdo stezovat.
Tusim ze nejsou ani v brylich nalisovane ale jen nasroubovane.
Fill
Přislo mi divny jak se riditka zvykaji. A to byli silentbloky na motorce ktera mela najeto 4.500km, takze novy.
Fill
teď jsem to dal taky přes podložky na tvrdo, tak uvidímeFill píše:Osobne to byla prvni vec co jsem zamerne vyradil z cinnosti jiz zminovanymi podlozkami.
Fill
tak první dojmy z jízdy s napevno uchycenými řidítky:
žádný citelný nárust vibrací (řekl bych že se nezměnilo vůbec nic)
lepší odezva řízení (řekl bych že je řízení přesnější)
Potreboval bych trochu toho detajlu.Jak jako vymezit?To mam narvat podlozku ze zhora i ze spoda a dotahnout nebo jak?
Vim ze u jedne S10 co jsem mel to bylo taky natvrdoFox13 píše:tak první dojmy z jízdy s napevno uchycenými řidítky:
Jeník - Boh dažďa - na počest Sinnera
admin
, ale nahoďte nové téma. Ti,kteří neposlali ani korunu na provoz fora a ničím tady nepřispívají (čtenáři),tak by se měli zamyslet,jestli to není trapný.
admin
Ja teda nevim ,ale podle mě ty silenbloky tam plní svou funkci a to že když s tím někde práskneš tak se ti to hne v silenblocích a snadno to zas narovnáš,ale mít to na tvrdo tak při nejlepšim ohneš řidítka.Ale to si musí každý spočítat co se mu vyplatí.Já jsem pro nové silenbloky.Tak se holt jednou nepujdu vož...
a kopim si silenbloky.
řidítka natvrdo jsem měl na TT a mlátil jsem s ní o zem podstatně víc jak s ST a nic se nestalo, podle mě ty silentboky mají funkci jako tlumič vibrací, protože když řidítka dostanou ránu od zeme tak několik mm gumy sice asi náraz ztlumí, ale nepohltíPilous píše:Ja teda nevim ,ale podle mě ty silenbloky tam plní svou funkci a to že když s tím někde práskneš tak se ti to hne v silenblocích a snadno to zas narovnáš,ale mít to na tvrdo tak při nejlepšim ohneš řidítka.Ale to si musí každý spočítat co se mu vyplatí.Já jsem pro nové silenbloky.Tak se holt jednou nepujdu vož...a kopim si silenbloky.
taky bych dal nový, kdyby to mělo nějakou cenu, ale lidi co je měnily nepoznaly žádný rozdíl (stále se řidítka žvejkaj a to mě sere)
- shantis
- Dobrovolný přispěvatel 2022

- Kontaktovat uživatele:
TT bylo hmotnostne trochu nekde jinde. kdyz prastis o zem s s10, bude to vetsi slupa 
- Edíí
- Zlepšuju se
- Kontaktovat uživatele:
Já měnil nové, za úplně vyžvejkané a byla to příjemná změna. Řidítka držela pevně, ale přesto bylo uložení pružné. Oni by to tam japonští soudruzi asi naprd nedávali... 
Kdo chce, najde způsob. Kdo nechce, najde důvod.