Velký update stránek www.tenere.wz.cz!!!

Vo cem? Vo čemkoliv, připomínky, podněty..

Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13

Odpovědět
jenik
Site Admin

Velký update stránek www.tenere.wz.cz!!!

Příspěvek od jenik »

Abych také přišel s nějakým dárkem, tak makám jak mourovatej na udpate naší stránky, takže doufám že v lednu Vám to naservíruju hodně aktualizací!

TĚŠTE SE!
supertenere
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: Velký update stránek www.tenere.wz.cz!!!

Příspěvek od supertenere »

tenere.wz.cz píše:Abych také přišel s nějakým dárkem, tak makám jak mourovatej na udpate naší stránky, takže doufám že v lednu Vám to naservíruju hodně aktualizací!

TĚŠTE SE!
... no uz sa tesim ! ... len mi vysvetli co je to ten "udpate" ??? :D :shock: :lol: :P :wink: :mrgreen:
admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

To je kdyz..., kdyz, kdyz..... vsichni se na me v okoli mraci, ze stale neco pisu na tom kramu :D :roll:

Potrebuji ale pomoc od nekoho - napsat clanek nejlepe s fotkama o historii Supertenere :D Nehlasi se nekdo? :P

V prubehu ledna budou jeste nejake nove fotky dodany, pokud mam nekde chybu at gramatickou tak stylistickou, dejte mi hned vedet! Diky

Mala tajna vec je uverejnena(premisteni sytice), ale fotky budou pozdeji a ta velka jeste neni hotova, takze bude vse doufam v prubehu ledna :)
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

teda je mi trapne si o to rikat, ale nenajde se tady aspon nekdo kdo me pochvali, ze jsem udelal tak velkou aktualizaci hlavni stranky? :lol: Aspon neeekdoooooo....

Jinak jste si vsimli ze je tu nova fuknce -
- Nove prispevky
- Galerie - zatim mam problem s integraci, kterou brzo vyresim, takze budete moct ukladat fotky vasich mazliku
- Phoogle mapy - zadejte si vasi polohu do mapy ve vasem nastaveni a ostatni uvidi primo na mape odkud jste :wink:
Malý Venoušek
Vím čím dál tím víc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Malý Venoušek »

Koukám že furt nikdo nic nepíše... Tak já teda chválím. :D Koukal sem i na stránky a taky tam toho dost přibylo. Možná už budeš muset trochu rozvinout třeba na podvozek, kola ... kvůli přehlednosti, nějaké podskupiny a tak. Hlavně chválím, je bez bubáků... :D . Dělal sem údržbu, nebo spíš repasy brzd a předních tlumičů, tak když bude chvilka tak zas něco napíšu. :o Co se týče konfery tak taky pěkný, jen se mě zdá že je to nějak pomalejší a někdy mě to padá, ale to bude nejspíš problém servru.. Co ještě možnost Avataru? Bylo by to trochu barevnější...
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat ...
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

DIKY DIKY! Alespon jeden co spis zimnim spankem a pochvali moje unavene ruce od buseni do klavesnice :mrgreen: :lol:

K padani - je to problem u hostingu a ne ve foru, uvazuji o zmene hostingu, ale nevim jestli mam vzit placeny hosting (to bych mel dalsi stranku bez prinosu financi, ale kterou platim ze sveho) nebo nejaky stabilni freehosting. Pokud nekdo vite o freehostingu s podporou mysql, php, ktery je stabilni, tak dejte vedet, ono jich totiz moc neni.

Ohledne prehlednosti - to je duvod, proc v prubehu nejakeho brzkeho casu budu instalovat redakcni system joomla ve kterem se vse da doresit :wink: , ale rad bych to resil az budu mit jasno o predchozim bode.
Lubi
Už něco vím

Příspěvek od Lubi »

MOOOOOOOOOOOOC Chválím, mám to tady moc rád, moc jste mi tady už pomohli radou....
Je mi jasný, že vývoj stránek je makačka a tak DÍKY za ty stránky.......... :D
jenik
Site Admin

Příspěvek od jenik »

Lubi píše:MOOOOOOOOOOOOC Chválím, mám to tady moc rád, moc jste mi tady už pomohli radou....
Je mi jasný, že vývoj stránek je makačka a tak DÍKY za ty stránky.......... :D
Dekuji :) to vzdy potesi, sam bych vse nezvladl takze dik take patri vsem kteri mi radi - Vam i ostatnim mojim kamosum.

Jelikoz jak pisu budu instalovat primo redakcni system, chtelo by navrhnout, jakou strukturu hlavni stranky udelat. Jak to vse clenit? Co pridat co ubrat co predelat?
Odpovědět