Abych také přišel s nějakým dárkem, tak makám jak mourovatej na udpate naší stránky, takže doufám že v lednu Vám to naservíruju hodně aktualizací!
TĚŠTE SE!
Velký update stránek www.tenere.wz.cz!!!
Moderátoři: Malý Venoušek, Fox13
- supertenere
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Velký update stránek www.tenere.wz.cz!!!
... no uz sa tesim ! ... len mi vysvetli co je to ten "udpate" ???tenere.wz.cz píše:Abych také přišel s nějakým dárkem, tak makám jak mourovatej na udpate naší stránky, takže doufám že v lednu Vám to naservíruju hodně aktualizací!
TĚŠTE SE!
admin. , http://www.supertenere.sk , COBRA TEAM SuperTénéré , Myjava , Slovensko , mail@supertenere.sk
To je kdyz..., kdyz, kdyz..... vsichni se na me v okoli mraci, ze stale neco pisu na tom kramu
:roll:
Potrebuji ale pomoc od nekoho - napsat clanek nejlepe s fotkama o historii Supertenere
Nehlasi se nekdo? 
V prubehu ledna budou jeste nejake nove fotky dodany, pokud mam nekde chybu at gramatickou tak stylistickou, dejte mi hned vedet! Diky
Mala tajna vec je uverejnena(premisteni sytice), ale fotky budou pozdeji a ta velka jeste neni hotova, takze bude vse doufam v prubehu ledna
Potrebuji ale pomoc od nekoho - napsat clanek nejlepe s fotkama o historii Supertenere
V prubehu ledna budou jeste nejake nove fotky dodany, pokud mam nekde chybu at gramatickou tak stylistickou, dejte mi hned vedet! Diky
Mala tajna vec je uverejnena(premisteni sytice), ale fotky budou pozdeji a ta velka jeste neni hotova, takze bude vse doufam v prubehu ledna
teda je mi trapne si o to rikat, ale nenajde se tady aspon nekdo kdo me pochvali, ze jsem udelal tak velkou aktualizaci hlavni stranky? :lol: Aspon neeekdoooooo....
Jinak jste si vsimli ze je tu nova fuknce -
- Nove prispevky
- Galerie - zatim mam problem s integraci, kterou brzo vyresim, takze budete moct ukladat fotky vasich mazliku
- Phoogle mapy - zadejte si vasi polohu do mapy ve vasem nastaveni a ostatni uvidi primo na mape odkud jste
Jinak jste si vsimli ze je tu nova fuknce -
- Nove prispevky
- Galerie - zatim mam problem s integraci, kterou brzo vyresim, takze budete moct ukladat fotky vasich mazliku
- Phoogle mapy - zadejte si vasi polohu do mapy ve vasem nastaveni a ostatni uvidi primo na mape odkud jste
- Malý Venoušek
- Vím čím dál tím víc
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že furt nikdo nic nepíše... Tak já teda chválím.
Koukal sem i na stránky a taky tam toho dost přibylo. Možná už budeš muset trochu rozvinout třeba na podvozek, kola ... kvůli přehlednosti, nějaké podskupiny a tak. Hlavně chválím, je bez bubáků...
. Dělal sem údržbu, nebo spíš repasy brzd a předních tlumičů, tak když bude chvilka tak zas něco napíšu. :o Co se týče konfery tak taky pěkný, jen se mě zdá že je to nějak pomalejší a někdy mě to padá, ale to bude nejspíš problém servru.. Co ještě možnost Avataru? Bylo by to trochu barevnější...
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat ...
DIKY DIKY! Alespon jeden co spis zimnim spankem a pochvali moje unavene ruce od buseni do klavesnice :mrgreen: :lol:
K padani - je to problem u hostingu a ne ve foru, uvazuji o zmene hostingu, ale nevim jestli mam vzit placeny hosting (to bych mel dalsi stranku bez prinosu financi, ale kterou platim ze sveho) nebo nejaky stabilni freehosting. Pokud nekdo vite o freehostingu s podporou mysql, php, ktery je stabilni, tak dejte vedet, ono jich totiz moc neni.
Ohledne prehlednosti - to je duvod, proc v prubehu nejakeho brzkeho casu budu instalovat redakcni system joomla ve kterem se vse da doresit
, ale rad bych to resil az budu mit jasno o predchozim bode.
K padani - je to problem u hostingu a ne ve foru, uvazuji o zmene hostingu, ale nevim jestli mam vzit placeny hosting (to bych mel dalsi stranku bez prinosu financi, ale kterou platim ze sveho) nebo nejaky stabilni freehosting. Pokud nekdo vite o freehostingu s podporou mysql, php, ktery je stabilni, tak dejte vedet, ono jich totiz moc neni.
Ohledne prehlednosti - to je duvod, proc v prubehu nejakeho brzkeho casu budu instalovat redakcni system joomla ve kterem se vse da doresit
MOOOOOOOOOOOOC Chválím, mám to tady moc rád, moc jste mi tady už pomohli radou....
Je mi jasný, že vývoj stránek je makačka a tak DÍKY za ty stránky..........
DekujiLubi píše:MOOOOOOOOOOOOC Chválím, mám to tady moc rád, moc jste mi tady už pomohli radou....
Jelikoz jak pisu budu instalovat primo redakcni system, chtelo by navrhnout, jakou strukturu hlavni stranky udelat. Jak to vse clenit? Co pridat co ubrat co predelat?